Deel huis van echtpaar Berghaven – Veira uit Suriname ingestort – ze krijgen een nieuw huis (video)

Woning Suriname
FamilieNieuws.com
Video – Meneer en mevrouw Berghaven – Veira leven in Suriname maar ze hebben het niet makkelijk. Mevrouw zit in een rolstoel en meneer is ook ziek.

[quads id=1]

Onlangs is een deel van hun huis ingestort. Het is niet veilig om daar te blijven wonen. Maar er is hulp geboden, mevrouw Viera krijgt een nieuw huis. Ze zijn blij. Maar toch zit hen nog iets dwars. Dat wil ze delen met de media. Kijk en luister naar de video waarin ze vertellen over hun situatie.

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

GFC NIEUWS Suriname schreef het volgende: – De eerste steenlegging voor de bouw van een nieuwe woning voor het bejaardenechtpaar Berghaven-Veira aan de Tawajaripolder Suriname vond deze week plaats.

Bestuursdienst Creola

[quads id=1]

Woning Suriname

Deze handeling werd verricht door de bestuursdienst van Creola onder leiding van bestuursopzichter, tevens vertegenwoordiger van de districtscommissaris, Jimmy Lalta, Roel Leming als vertegenwoordiger van het dorpsbestuur Creola en een vertegenwoordiger van Stichting Toewijding aan het hart van het kind.

Ingestort

[quads id=1]

Kortgeleden werd de districtscommissaris van Saramacca geïnformeerd over het huis van dit echtpaar dat deels was ingestort. Na plaatselijk oriëntatie bleek dat naast de gedeeltelijke instorting, het huis in bouwvallige staat verkeerde.

Beiden ziek

Mevrouw Veira heeft een lichamelijke beperking en zit in een rolstoel. Haar echtgenoot wordt gedialyseerd.

Vanwege de nood van dit echtpaar uit Suriname werd op instructie van de districtscommissaris in samenspraak met het dorpsbestuur van Creola en de Stichting een aanvang gemaakt met de bouwwerkzaamheden.

Voor de kerst

Volgens planning moet de woning voor kerst afgerond worden.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Woning Suriname

Bron:

https://gfcnieuws.com/behoeftige-bejaardenechtpaar-krijgt-nieuwe-woning/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland