Binnenvrouw die buitenvrouw gijzelde en mishandelde krijgt straf – Nederland (video)

buitvrouw Nederland
De vrouw die eerder sambal smeerde op de poenie van de vrouw waar haar man mee vreemdgaat is veroordeeld in Nederland. De vrouw was ook haar beste vriendin.

De zwangere binnenvrouw heeft de andere vrouw ontvoerd, mishandeld, vernederd en heeft daarna foto’s gemaakt. Ze heeft bedreigd de foto’s naar haar man te sturen. Buitenvrouw was namelijk zelf ook getrouwd. Lees de extra details over deze crime in het bericht. Beijk ook de video erover. We keuren het geweld absoluut niet goed, maar laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor de vrouwen die een relatie hebben met een getrouwde man. Zeker als het de man van je vriendin is. Kunnen vriendinnen zo gevaarlijk zijn?

Vrouw uit Nederland

De Stentor Nederland schreef het volgende hierover: Vrouw (40) die sambal smeerde op het geslacht van dame met wie echtgenoot vreemdging krijgt taakstraf. De 40-jarige vrouw uit Zundert die in december 2017 sambal smeerde op het geslacht van een vrouw die vreemdging met haar man, heeft in hoger beroep een deels voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van 240 uur gekregen. De vrouw wordt er van beschuldigd samen met een medeverdachte het slachtoffer te hebben gegijzeld en mishandeld.

Kaalgeschoren

De 40-jarige verdachte lokte, samen met haar medeverdachte, het slachtoffer naar haar woning. De verdachte was erachter gekomen dat het slachtoffer een geheime relatie had met haar echtgenoot en zocht daarvoor vergelding. In het huis bonden ze het slachtoffer vast en bedreigden en vernederden haar. Zo werd haar haar afgeknipt, een deel van het hoofd kaalgeschoren, werd ze gedeeltelijk uitgekleed en smeerde de 40-jarige vrouw sambal op haar poenie.

Uiteindelijk maakte de verdachte foto’s. Als het slachtoffer weigerde om een groot bedrag te betalen, zouden de foto’s naar de man van het slachtoffer worden gestuurd.

Zwanger

De verdachte ging in hoger beroep tegen een eerder opgelegde taakstraf van 120 uur en een geldstraf van duizenden euro’s. De Zundertse was zwanger op het moment dat zij het slachtoffer mishandelde en gaf haar hormonen de schuld. De verdachte liet weten dat ze spijt heeft van wat zij heeft gedaan.

Niet terug de cel in

Het hof legde de vrouw een gevangenisstraf van twaalf maanden op, waar van zeven voorwaardelijk. Ook kreeg de vrouw een taakstraf van 240 uur. Omdat de vrouw al vijf maanden in voorarrest heeft doorgebracht, hoeft ze niet terug naar de gevangenis.

7000 euro

De medeverdachte krijgt een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden en een taakstraf van 200 uur. Ook moeten ze het slachtoffer een schadevergoeding van ruim 7000 euro betalen.

Video:

Bron:

https://www.destentor.nl/binnenland/vrouw-40-die-sambal-smeerde-op-vagina-van-dame-met-wie-echtgenoot-vreemdging-krijgt-taakstraf~ab12274c/

Geschreven door Noëlle van den Berg
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland