Overeem verliest wedstrijd én lip tijdens UFC-gevecht met Rozenstruik uit Suriname (video’s en foto’s)

UFC Suriname
Video’s en foto’s *Let op: beelden kunnen vervelend overkomen

Onze trots heeft vannacht gewonnen!! Overeem stond voor op punten, maar liep vier seconden voor het einde van de partij tegen een rechtse directe van Rozenstruik op.

[quads id=1]

Hij verloor hiermee niet alleen de wedstrijd maar ook een flink stuk van zijn lip. Je ziet het op de foto’s en video’s in het bericht. gefeliciteerd ‘Bigi boi’. We zijn trots op je. En beterschap Overeem. Hopelijk komt het nog goed. p.s. Overeem heeft het trouwens ook ontzettend goed gedaan.

[quads id=1]

Rozenstruik uit Suriname

De Telegraaf schreef het volgende: Horrorblessure in UFC: Overeem verliest wedstrijd én lip. Voor Alistair Overeem is het UFC-gevecht met Jairzinho Rozenstruik uitgelopen tot een bittere teleurstelling. De 39-jarige MMA-vechter werd in de ’dying seconds’ van de partij knock-out geslagen.

[quads id=1]

Overeem stond voor op punten, maar liep vier seconden voor het einde van de partij tegen een rechtse directe van Rozenstruik op.

Een hevig bloedende lip – hij verloor een groot gedeelte hiervan zelfs, getuige de foto’s en video’s – was voor de scheidsrechter reden genoeg om het duel te stoppen en Rozenstruik uit te roepen tot winnaar.

[quads id=1]

Alle 10 gewonnen

Overeem vs. Rozenstruik was het ’main event’ van de UFC ’fight night’ in Washington. In de MMA-carrière van Overeem was het zijn negentiende nederlaag, tegenover 45 zeges. Rozenstruik uit Suriname stapte in 2017 over van het kickboksen naar de UFC. Sindsdien won hij al zijn tien gevechten.

Aanvankelijk zou Overeem het zaterdag in Washington opnemen tegen Walt Harris. De Amerikaan trok zich echter terug toen zijn dochter ontvoerd werd. Inmiddels is ze overleden.

Video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s:

Bron:

https://www.telegraaf.nl/sport/180979655/horrorblessure-in-ufc-overeem-verliest-wedstrijd-en-lip