Over de hartverscheurende situatie van een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video’s)

vader Suriname
Het  hartverscheurende verhaal van vader Steven Soekhoe en zijn 3 zoontjes heeft voor veel opschudding gezorgd in de gemeenschap van Suriname.

Er was dringend hulp en aandacht nodig voor dit gezin. De kinderen konden niet in een tehuis geplaatst worden. Veel mensen uitte beschuldigingen naar het kindertehuis Stichting Sanatan Dharm. En zij vertellen nu hun kant van het verhaal. Kijk naar de nieuwe video met belangrijke update.

Eerder schreven we over een vader uit Suriname die samen leeft met zijn 3 minderjarige zonen. Ze leven in een armoedige en zeer onmenselijke situatie. De kinderen gaan ook al 2 jaar niet naar school. Hulp is noodzakelijk. Bekijk het bericht en geef het door aan belanghebbenden

Dit schreven we eerder: Hij probeerde ze in een kindertehuis te plaatsen maar vanwege de ontbrekende documenten zijn de kinderen niet meer gegaan. Bekijk het droevige verhaal van Steven en zijn 3 zonen. Dit kan echt niet langer zo. Kunnen de tehuizen en organisaties geen uitzondering maken voor kinderen in dit soort situaties? Dit kan echt niet!!

Bekijk hier de video update:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder!  Zodat het de juiste instanties kan bereiken.

vader Suriname
Steven en zijn drie zoontjes