Grote woningbrand te Paramaribo – Radeloze meneer Ost praat met 1 voor 12 Suriname (video)

brand Paramaribo
Video – Lieve mensen let op: Kinderen moeten ver uit de buurt blijven van aanstekers, lucifers, sigaretten en vuur!!! Kinderen zijn vermoedelijk WEER de oorzaak geweest van deze vreselijke brand. Hoofdbewoner Benito Ost praat met stichting 1 voor 12 over het drama. Ook bewoner Milaino vertelt over de schok die hij nog aan het verwerken is.

Meneer Ost was al sociaal zwak en in nu door dit alles is hij sociaal zwakker geworden. Hulp is noodzakelijk. Kijk naar de video en geef het door aan anderen. Wellicht kunnen ze een bijdrage leveren in welke vorm dan ook. De mensen zijn alles kwijt. Dankzij een oplettende buurvrouw die over de schutting sprong konden de kleintje gered worden.

De brandweer kreeg maandagmiddag 18 november omstreeks 14.30 uur een melding van een woningbrand aan de Knikkerstraat te Paramaribo. Brandweervoorlichter Anthony Grootfaam zegt dat bij aankomst van de brandweer zij een woning dat inmiddels al in lichterlaaie stond hebben aangetroffen. Deze woning was in steen en gedeeltelijk in hout opgetrokken.

brand Paramaribo

Kinderen en vuur

Het afgebrand pand was niet verzekerd tegen brand, maar wel aangesloten op het elektriciteitsnet. Er hebben zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Een oplettende buurman kon ervoor zorgen dat de kleintjes, die in het huis waren, in veiligheid werden gebracht.

Bekijk hier de video van in voor 12

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06