15-jarig meisje uit Suriname moest man met haar mond bevredigen in ruil voor mobieltje (video)

0
Video – De politie van Suriname is bezig met een grondig onderzoek omtrent een zaak waarbij een volwassen man intiem contact had met een 15-jarig meisje. De man wist het meisje volgende de politie om te kopen met een een mobieltje.

Video over 15-jarig meisje uit Suriname

Lees ook: Video – Chinese man stopt grote boulanger in achterste en krijgt spoed operatie

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video van de politie hierover. Laat dit bericht een waarschuwing zijn voor onze kinderen: Let om met wie je contact hebt op social media. Vertrouw mensen niet zomaar en stuur vooral geen intieme foto’s en video’s van jezelf. deel het bericht met je kinderen en andere belanghebbenden.

Politie Suriname

Bekijk hier de video waarin de politie vertelt over deze zaak:

Gerelateerde berichten:

17-jarige jongen uit Nederland door familie van vriendin ‘gemarteld’ tijdens wraakactie

Kirpalani Suriname hekelt verspreiding fake nieuws en onderneemt stappen

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.