15-jarig meisje uit Suriname moest man met haar mond bevredigen in ruil voor mobieltje (video)

politie Suriname
Video – De politie van Suriname is bezig met een grondig onderzoek omtrent een zaak waarbij een volwassen man intiem contact had met een 15-jarig meisje. De man wist het meisje volgende de politie om te kopen met een een mobieltje.

[quads id=1]

Video over 15-jarig meisje uit Suriname

Lees ook: Video – Chinese man stopt grote boulanger in achterste en krijgt spoed operatie

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video van de politie hierover. Laat dit bericht een waarschuwing zijn voor onze kinderen: Let om met wie je contact hebt op social media. Vertrouw mensen niet zomaar en stuur vooral geen intieme foto’s en video’s van jezelf. deel het bericht met je kinderen en andere belanghebbenden.

Politie Suriname

Bekijk hier de video waarin de politie vertelt over deze zaak:

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/09/07/17-jarige-jongen-uit-nederland-door-familie-van-vriendin-gemarteld-tijdens-wraakactie/

[quads id=1]

https://www.familienieuws.com/2018/11/17/kirpalani-suriname-hekelt-verspreiding-fake-nieuws-en-onderneemt-stappen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland