Restaurant in Paramaribo per direct gesloten (foto’s)

restaurant Paramaribo
Heel jammer dit! We dachten eigenlijk dat de ondernemers het inmiddels wel hadden begrepen, maar nee hoor. Nog steeds lijkt het erop dat ze niets te maken hebben met onze gezondheid. Of hebben we zelf niets te maken met onze gezondheid. Wij zijn de gene die hier blijven eten.

[quads id=1]

Bekijk de misselijkmakende foto’s. Waarom eten wij eigenlijk nog in dit soort plaatsen? Kunnen we thuis geen friet bakken?

[quads id=1]

Restaurant Suriname

Bic Paramaribo Noordoost schreef het volgende: Onhygiënisch Fast food restaurant te Paramaribo gesloten.

Per direct gesloten

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst zijn op vrijdag 6 december overgegaan tot sluiting van een Fast food restaurant in het ressort Rainville Paramaribo. Bij controle konden er geen bescheiden overlegd worden, de hygiëne in de keuken laat te wensen over en lediging van de vetput is nagelaten.

[quads id=1]

De vergunninghouder is opgeroepen om zich maandag op het districtscommissariaat aan te melden.

Bekijk hier de foto’s

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland