Mijn man is al 3 jaar dood, ik kan niet met andere mannen naar bed – anoniem Paramaribo

anoniem Paramaribo
Moeilijke, enge en vreemde tories uit Paramaribo. Kan het zijn dat een overleden persoon nog invloed heeft? Is de dode man van Dolly de reden dat ze geen omgang kan hebben met andere mannen? Dolly zat in een korte, maar heftige relatie met Ryan. Ze waren net getrouwd en toen ging hij dood. Ze heeft hem een eigenaardige belofte gedaan op zijn sterfbed. Is dat misschien de reden dat ze niet meer intiem kan zijn met een man? Of is er iets anders aan de hand? Kunnen jullie haar misschien adviseren? Is er iets wat ze kan doen?

[quads id=1]

Lees ook: De geest van zijn ex ligt tussen ons in bed (spookverhaal)

Dolly uit Paramaribo

Ik ben Dolly uit Paramaribo en ik wil heel graag mijn verhaal met jullie delen. Ik heb het aan een paar mensen verteld, maar de 1 verklaart me voor gek en de ander zegt dat ik een heel ritueel moet starten. Iets waar ik helemaal niet achter sta en waar ik eigenlijk niet op zit te wachten maar het lijkt erop dat ik het toch ga moeten doen. Ik denk dat ik met de doden moet praten, en vergiffenis ofzo moet vragen. De doden, daar bedoel ik mijn man mee.  Want ik geloof serieus dat mijn man probeert mijn leven te verpesten Mijn dode man.

[quads id=1]

Overleden

Mijn man Ryan en ik waren letterlijk maar 2 maanden getrouwd toen hij op een wrede manier overleed. Ik heb hem de laatste uren meegemaakt en hij heeft me toen een belofte laten doen. Iets dat ik nooit had moeten doen. Hij heeft me laten beloven dat ik nooit meer een man zou nemen, nooit meer met een man zou slapen. Hij zei me dat hij misschien weg zou gaan maar terug zou komen voor mij en dat ik mezelf moest bewaren. Ik moest op hem wachten. Ik zat in tranen en emotioneel was ik dus ik beloofde het allemaal. Ik wilde gewoon niet dat hij dood zou gaan hij had zoveel pijn. En die nacht is hij overleden. Nu 3 jaar geleden.

Rare jaloerse man

[quads id=1]

Kijk mijn man. Ik kende hem een jaar. Hij was altijd zo raar. Heel erg jaloers. Op een ziekelijke manier. Maar ik voelde me trots. Hij sloeg me absoluut niet maar was wel heel erg dominant. Ik was zijn vrouw en moest hem volgen. Zijn wil was wet. Ik vond het niet erg want hij had zelfvertrouwen en macht. Dat vond ik wel heel mooi. Ook de manier waarop we elkaar ontmoette:  Hij nam alle initiatieven. Heel snel trok ik bij hem in en woonden we samen en al heel snel zei hij me dat ik zijn vrouw zou worden en dat gebeurde ook.

Lees ook: Problemen in een ziekenhuis te Paramaribo nadat vrouw afscheid wil nemen van haar overleden man (video’s)

[quads id=1]

Overal zuigvlekken

Hij was vreselijk jaloers en agressief. Niet naar mij toe maar naar andere mannen. Daarom ging ik niet graag met hem op pad. Vooral niet als hij iets gedronken had. Oja, iedereen moest weten dat hij mijn man was ook als ik niet thuis was. Ik schaam me wel om dit te zeggen, maar hij beet mij en gaf mij overal zuigvlekken. Heel zichtbaar voor anderen. Dat vond ik niet zo leuk van hem. Ik schaamde me heel erg daarvoor.

Maar los van dit alles was hij toch wel echt de liefde van mijn leven en kon ik niet wachten om met hem een gezin te hebben. Maarja hij werd ziek en ging heel snel dood.

In de rouw

Tot de dag van vandaag ben ik in een soort van rouw. De eerste maand na zijn overlijden waren er veel mensen om me heen maar langzaam merkte ik dat mensen bij me uit de buurt bleven. Vooral zijn familie kijkt niet meer echt naar me om. Ik snap dat niet zo goed. Mijn familie komt niet hier bij me thuis maar zo af en toe ga ik wel naar mijn ouders. Maar echt, ik voel me heel eenzaam. Er is 1 vriendin die me nooit in de steek heeft gelaten. Dat is mijn buurvrouw. Ze komt nooit bij mij thuis, ik ga wel bij haar en we bellen veel. Ze wist veel en ze kent Ryan veel langer. Hij woonde al hier ook met zijn exen. Ze weet veel en ik weet nu, hij is overleden ook heel veel. Hij mishandelde bijvoorbeeld al zijn exen.

[quads id=1]

Politie thuis

Regelmatig kwam de politie thuis. Dat soort dingen heb ik nooit meegemaakt. Ryan was wel echt heel gek op mij. Te gek. Eigenlijk geobsedeerd. En dat zagen de buren ook. Ik zag dat niet zo. Goed ,waar het eigenlijk om gaat. Tot 2 jaar na zijn dood heb ik thuis gezeten. Ik ging nergens, helemaal nergens. Soms naar mijn ouders en even op de hoek, Vlak hier in Paramaribo. Thuis voelde ik me goed want daar was Ryan ook. Ik voelde en voel nog steeds zijn aanwezigheid. Het maakte me nooit bang. Maar nu voelt het wel vreemd. Ik merk dat het geen goede energie is. Niet meer.

[quads id=1]

3 mannen

Ik heb het gemerkt nadat ik ongeveer een jaar geleden begon te daten. Ik heb in totaal 3 mannen ontmoet. Maar telkens wanneer het aankwam op omgang gebeurde er helemaal niets. Niet hier bij ons in huis maar ook niet in een hotel. Bij de eerste twee dacht ik dat het pech was en ik dacht, misschien ben ik niet zo aantrekkelijk meer voor mannen. En dat het daarom niet hard wordt. Maar toen het een maandje geleden weer gebeurde werd ik wel een beetje bang. Die mannen hebben daarna ook nooit meer contact met mij opgenomen. Dus we gaan dan ongeveer een maandje met elkaar appen en dan gaan we twee keertjes uiteten en op het moment dat we klaar zijn om verder te gaan lukt het niet. En vrijwel direct daarna hoor ik niets meer van die mannen. Een vloek.

Lees ook: Mijn man is dood door mij en mijn zoon zegt dat hij Gramoxone gaat drinken – anoniem Paramaribo

[quads id=1]

Hij moet verdwijnen

Ik ben er dus via een medium achtergekomen dat mijn man nog in huis is, en dat hij mij heeft vervloekt. Ik heb mezelf vervloekt. Ik heb hem beloofd dat ik geen andere man zou nemen en hij zorgt er dus voor dat het niet gaat gebeuren. Die persoon zegt dat ik een aantal rituelen moet doen en dan zal mijn man voorgoed uit mijn leven verdwijnen. Maar ik ben daar zo verschrikkelijk bang voor. Wie zegt dat het waar is wat ze zegt?

anoniem Paramaribo
Voorbeeldfoto van topix.net

Ik geloof eigenlijk helemaal niet in deze dingen. En de mensen met wie ik het heb besproken. Mijn moeder en de vrouw van mijn broer die staan er ook niet achter. Ze zeggen dat ik de tijd moet nemen om te rouwen. Ze weten niets van mijn belofte en van mijn mislukte afspraakjes. Dat weet alleen mijn buurvrouw. En die zegt ook dat ik iets moet doen om Ryan weg te jagen. Kijk nu voel ik me een beetje bang in huis. Maar ik voel me tegelijkertijd ook heel fijn. Juist omdat ik weet dat iets van Ryan nog in dat huis is. Misschien moet ik het huis verkopen en weggaan. maar dan gaat hij misschien mee.

Weinig contact

Zijn familie weet van niets. Moet ik hun inlichten? Maar we hebben zo weinig contact. Maar we hebben geen ruzie. Ik wil ze ook niet lastigvallen met mijn problemen. En gaan ze het wel goedkeuren als iemand het ‘huis komt bevrijden van hun zoon’? Dus ja. Dit is het probleem waar ik nu op dit moment mee zit en ik weet niet wat ik moet doen.

[quads id=1]

Op dit moment app ik ook met een heer. Maar ik durf hem helemaal niet te ontmoeten. Het is nu al 3 jaar en ik ben nooit meer met een man geweest. Het lukt niet. Misschien komt het door mijn onzekerheid. Of misschien heb ik gewoon pech gehad. Maar kan het zo zijn dat Ryan dit allemaal doet? Ik kan het bijna niet geloven.

Een man kan niet spieren

Wat moet ik dan doen? Misschien hebben andere mensen ook last gehad van zoiets. Ik ben niet bang dat me iets overkomt, dat ik gevaar loop. Dat niet.  Ik ben soms gewoon een beetje angstig geworden. Ook voor de toekomst. Misschien gaat hij mij mijn hele leven stalken en lastigvallen. Ik ben een vrouw van 34 jaar. Ik wil op den duur wel verder met mijn leven. Ik heb geen kinderen, maar misschien wil ik ze nog wel. Maar dat gaat moeilijk als een man niet bij me kan spieren. Ik heb geen haast maar mijn dode man moet mij wel loslaten. En ik hem ook.

[quads id=1]

Lees ook: Mijn vader is in Paramaribo overleden maar hij komt bij mij (spookverhaal)

Misschien ligt het allemaal en mij. Moeilijk hoor. Ik ben ook veel te jong om weduwe te zijn. Ik had mijn leven heel anders ingevuld. Eigenlijk ben ik gewoon heel verdrietig en mis ik Ryan elke dag. Ik ben zo alleen. Hoe kom ik over de dood heen van mijn man? Ik moet hem loslaten. Hij mij ook, maar hoe?

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Mijn oma is doodgegaan in Paramaribo. Door nalatigheid van de arts

Mijn nichtje slaapt en praat met geesten op haar kamer (spookverhaal)

[quads id=1]

Anoniem – Ik heb iemand vermoord. Daarom ben ik nu dakloos in Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig