Man overleden in verkeer – politie Suriname

politie Suriname
Lees hier het officiële politie bericht omtrent het vreselijke verkeersongeval in Suriname. Slecht weer en vermoedelijk een zeer hoge snelheid zijn een man fataal geworden!

[quads id=1]

Een 43-jarige man is om het leven gekomen nadat zijn ‘kleine’ auto frontaal in botsing kwam met een grote truck. Er bleef helaas bijna niets meer over van zijn auto. Klik op het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Helaas weer een familie in diepe rouw, zo aan het einde van het jaar. We wensen hen heel veel sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan! Lieve mensen, wees aub voorzichtig en het verkeer. Zeker als het slecht weer is.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Autobestuurder omgekomen bij aanrijding. De 43-jarige autobestuurder Oswald, Lafantie is op donderdagmiddag 05 december overleden bij een aanrijding op de Afobakaweg.

politie Suriname
Foto van Fayah Shule

De heer Lafantie overleed ter plaatse ten gevolge van de letsels die hij opliep bij deze een aanrijding. De wetsdienaren van het politiebureau Brokopondo kregen de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen. Op de plek van het gebeurde werden beide voertuigen ongeveer 15 meters in het bos langs de weg aangetroffen.

[quads id=1]

Richting Paramaribo

De personenauto werd zwaar beschadigd tegen een boom aangetroffen met daarin het ontzielde lichaam van de heer Lafantie. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de personenautobestuurder Lafantie vanuit de richting van Afobaka naar de richting van Paramaribo reed; terwijl de 31-jarige vrachtwagenbestuurder L.S. vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden.

Slecht weer

Een getuige van deze aanrijding verklaarde aan de politie dat het hard regende en dat de personenautobestuurder, naar zijn mening, met een vrij hoge snelheid reed. Voorts dat de personenauto bestuurder de controle over zijn voertuig verloor en op de rijhelft van de vrachtwagenbestuurder terecht kwam met als gevolg de aanrijding.

[quads id=1]

Wel een geldig rijbewijs

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Lafantie vast. Het ontzielde lichaam van Lafantie is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. De heer Lafantie was in het bezit van een geldig rijbewijs. De vrachtwagenbestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

[quads id=1]

Bron:

Autobestuurder omgekomen bij aanrijding

Foto van Fayah Shule
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland