De nabestaanden van Cynthia Tevreden uit Paramaribo zijn jullie dankbaar (video’s uitvaart)

overleden Paramaribo
De nabestaanden van de onlangs overleden Cynthia Tevreden uit Paramaribo willen door middel van dit bericht een ieder bedanken voor de steun rondom haar overlijden. Tevens delen zij een aantal video’s van de uitvaart. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel sterkte met de verwerking van het verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? dat kan.

[quads id=1]

Johannes11:25
Jezus zeide tot haar:
Ik ben de opstanding en het leven;
wie in Mij gelooft,zal leven,ook al is zij gestorven

Middels dit bericht willen wij, de nabestaanden van Cynthia Leanda Tevreden uit Paramaribo, u allen heel hartelijk dank zeggen voor uw ondersteuning in welke vorm dan ook tijdens het ziekbed, het overlijden en de begrafenis van onze geliefde.

Onze dank is zeer groot.
Dank u allen.
God loves you
πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

Namens de kinderen:
Melvin Tevreden
Annatasha Tevreden en gezin
Nicole Tevreden en gezin
Sherisa Tevreden en gezin
Jaleesa Tevreden
Mengalvio Tevreden
Xavier Tevreden

en overige nabestaanden

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Uitnodiging troostdienst van onze lieve moeder Cynthia Tevreden uit Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland