RIP Astra Berggraaf – een docent uit Suriname met een gouden hart (foto’s)

overleden Suriname
Vele berichten en condoleances kregen we binnen omtrent het plotselinge overlijden van Astra Berggraaf. Zij was vooral bekend als juf Astra, een fantastische collega, een lieve vrouw, hartsvriendin en tevens zus van onze Surinaamse zangeres Conchita Berggraaf. Gezien de vele berichten en gedeelde foto’s is 1 ding duidelijk: Zij gaat enorm gemist worden. Wij van FamilieNieuws wensen al haar collega’s, vrienden en familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Bekijk de link om deze mooie condoleance te lezen en om de vele foto’s te bekijken. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

RIP

Astra Berggraaf

Een docent met een gouden HART .
Een pedagoog die mij heeft geleerd om STRESSBESTENDIG te zijn in het onderwijs.Β Een pedagoog die van haar mode hield. Ik moest om de twee weken voor haar vlechten.

Ik hoef het niet van andere te horen dat ze van me hield de manier hoe ze met me leefde was meer dan een docent.

Een docent die tenminste 50% bijdrage heeft geleverd aan de manier van mijn lesgeven en karakter als leerkracht.Β Haar woorden waren ” Gene je zal het maken ik zie mijzelf in jouw” ga ervoor”

[quads id=1]

Een docent vol van liefde, een docent vol van kindvriendelijkheid een docent vol met alles wat een IDEALE LEERKRACHT ZOU MOETEN HEBBEN.

Ik ben God dankbaar dat Hij u had gestuurd voor mij. Ik zal alle TOOLS DIE U MIJ LEERDE AANPASSEN IN HET ONDERWIJS EN OOK LEREN AAN DE REST . I will miss you
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Het 1/3 deel van uw karakter als leerkracht die u in mij heeft geplant zal zeker vruchten brengen .
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

~ Genevieve ~

Bekijk hieronder de foto’s: Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel sterkte toe. Meer informatie volgt nog

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland