Oud-international Rinio Doest heengegaan in Nederland – Topvoetballer uit Suriname

overleden Suriname
Vorige week blies Rinio Doest zijn laatste adem uit. De oud-international overleed op 67-jarige leeftijd in Nederland. Meer informatie over hem in het bericht.

[quads id=1]

Vrienden van Transvaal zijn dubbel weer in rouw gedompeld. Vandaag overleed namelijk ook Pietje Fränkel. Wij van FamilieNieuws wensen alle teamleden, vrienden en familieleden veel sterkte toe.

[quads id=1]

Voetbal Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Oud-internationals Pietje Fränkel en Rinio Doest heengegaan. Vorige week overleed op 67-jarige leeftijd in Nederland de oud-international Rinio Doest. Vrienden van Transvaal zijn vandaag weer in rouw gedompeld. Oud-international Iwan ‘Pietje’ Fränkel is vandaag overleden op 78-jarige leeftijd.

[quads id=1]

Lees hier meer over Fränkel: Iwan “Pietje” Fränkel alias ‘De zwarte Parel’ is overleden – Topvoetballer uit Suriname

Doest was eerst een vertrouwde rechtsback en later centrale verdediger. Hij voetbalde samen met Wiene Schal, Wensley Bundel, Humbert Gesser, Bert Katt, Emile Barron, Siegfried Grootfaam en anderen. Doest werd met Transvaal Caribisch kampioen in 1973. Hij is afgelopen maandag in besloten kring gecremeerd in Rotterdam, Nederland.

[quads id=1]

Voetballers uit Suriname

Zowel Rinio Doest als Pietje Fränkel waren zeer gedisciplineerde voetballers uit Suriname die ook in het dagelijks leven als mens lieten blijken over hoge morele normen en waarden te beschikken. De vereniging Vrienden van Transvaal condoleert alle nabestaanden, vrienden, kennissen en heel Suriname.

overleden Suriname

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/55904

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland