Onze collega 56-jarige juf Carla Lakhisaran – Ramsaran uit Paramaribo is overleden (foto’s)

overleden Paramaribo
Juf Carla is er niet meer. Ze was leerkracht en onderhoofd op OS Balona te Paramaribo. Directie, personeel en leerlingen maken haar overlijden bekend. Meer informatie in het bericht en bekijk de foto’s. De crematie zal VANDAAG plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Dag juf, u gaat vreselijk gemist worden.

[quads id=1]

Diep bedroefd maken directie, personeel en leerlingen van de O.S. Balonaschool te Paramaribo bekend dat, na een kortstondig ziekbed van hen is heengegaan,  hun lieve en zorgzame onderhoofd en collega Juf Carla Tjietrawatie Lakhisaran – Ramsaran. Op de leeftijd van 56 jaar.

De tijden van pret en lachen en de gekke grappen gaan echt gemist worden
😭😭

De crematie zal plaatsvinden op vrijdag 6 december 2019 om 13.00u in het Pandit Jagdew Paragh crematorium aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo – Suriname

Bekijk de foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland