Onze 39-jarige Murcy Ralim is overleden na een ongeval in Suriname (video’s)

overleden Suriname
Een klap in ons gezicht: De 69ste verkeersdode in Suriname is onze eigen familie. 39-jarige  Murcy Ralim. Hij wilde nog zoveel doen. Helaas het lot heeft anders besloten.
Hij laat zoveel mensen verdrietig achter. In het bericht meer informatie. Lees wat zijn verdrietige tante over hem schrijft. De uitvaart was vandaag. Bekijk de video’s van een laatste Eerbetoon en Groet aan een collega, vriend en neef…Murcy was een harde werker en een doorzetter. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, vrienden, collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan!

[quads id=1]

Overleden

Murcy Ralim

Uit Suriname. In de leeftijd van 39 jaar.

Dan krijg je deze klap ook nog in je gezicht: de 69ste verkeersdode in Suriname is je eigen familie. 39 jaar, was Murcy, wilde nog zoveel waarmaken voor zijn gezin, voor zichzelf. Hij zou nog krabu en vis voor me brengen, “no span tante, baka drukte m’o verras yu”
Maar we kregen een minder leuke verrassing😔😔

Ik wens zijn gezin heel veel sterkte toe met dit verlies
No span nanga krabu Murcy…. Rest In Heavenly Peace 🙏🙏

Tante Trees

[quads id=1]

De uitvaart heeft vandaag plaatsgevonden. Bekijk hier de video’s daarvan. geef het door aan belanghebbenden.

Bekijk hier een video van vandaag:

[quads id=1]

Het politiebericht van het ongeval:

39-jarige mede inzittende dood door dronken chauffeur – politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland