Moeder uit Paramaribo zet pot met water op vuur en gooit het over haar zoontje

water Paramaribo
Je hoort vaker dat een vrouw kokend water over haar man gooit. Maar een moeder die haar zoontje op zo een wrede wijze mishandelt. Dat hoor je niet makkelijk.

Ik ben niet gek, dat zegt de emotionele Gracielle uit Paramaribo. Ze heeft haar zoontje ernstig mishandeld. Hij is onhandelbaar en molesteert haar. Daarom besloot ze een pot met water op vuur te zetten en het over hem heen te gooien. Ze legt uit waarom ze het heeft gedaan

[quads id=1]

De moeder vertelt dat ze al een tijdje bezig is om hulp te zoeken voor haar zoontje maar niemand heeft haar geholpen. Wat denken jullie heeft de moeder goed gehandeld dan? Is deze zware mishandeling de schuld van de instanties? 2 andere kinderen zijn bij haar weggehaald, en ze wil ze graag bij zich hebben. Is Graciella wel geschikt om moeder te zijn?

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

Lees ook: 23-jarige vrouw uit Suriname gooide kokend water op haar partner uit jaloezie

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: ‘Mijn zoon molesteerde me’. Gracielle T. werd donderdag emotioneel in de rechtszaal toen ze de rechter te woord stond. De vrouw zou haar zoon met heet water hebben overgoten, waardoor hij brandwonden opliep. Zelf verklaart zij dat de minderjarige jongen onhandelbaar is.

[quads id=1]

Niet geholpen

Haar raadsman Radjesh Bhoewar zegt dat de moeder verschillende politiebureaus heeft afgelopen om aangifte te doen tegen haar zoon vanwege zijn gedrag, maar de agenten hebben geen luisterend oor geboden. De zaak escaleerde op 11 mei dit jaar toen de jongen haar in de ochtenduren molesteerde. Ze zette een pot met water op vuur en goot het hete water over hem heen.

[quads id=1]

Niet beheersen

De raadsman stelde dat zijn cliënt kwetsbaar is vanwege haar zwakbegaafdheid. Daardoor kan ze zich niet beheersen wanneer ze woedend is. De situatie vereist dat ze onder begeleiding wordt geplaatst van een psycholoog, anders kan zo’n situatie zich weer voordoen, zei de advocaat.

[quads id=1]

Andere kinderen in een internaat

Bhoewar haalde ook aan dat zijn cliënt twee dochters heeft die vanwege de thuissituatie in een internaat zijn geplaatst. Ze zou die weer graag bij zich willen hebben. Hij vroeg de vervolging om in het strafvoorstel deze zaken ook mee te nemen.

[quads id=1]

Ze is vrijgelaten

Lees ook: Man uit Paramaribo verbrand nadat buurman kokend water over hem gooit – politie Suriname

Gracielle T., die voor gek wordt uitgemaakt door anderen, zegt dat haar zoon niet zomaar zulk gedrag vertoont. “Een ‘gekke’ moeder kijkt niet om naar haar kinderen. Ik wil mijn kinderen bij me hebben. Ik probeer me nuchter te houden om niet in problemen te komen.” De vrouw is voorlopig op vrije voeten. De zaak wordt in januari verder behandeld.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/11/10/10-jarige-uit-suriname-overgoten-met-kokend-water-moeder-en-stiefvader-verdacht-van-kindermishandeling/

https://www.opposingviews.com/category/mother-and-grandmother-charged-burning-2-year-old-girl-hot-water-and-bleach

https://www.familienieuws.com/2019/03/23/vrouw-in-suriname-gooit-kokend-water-over-partner/

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/06/mijn-zoon-molesteerde-me/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland