Man uit Suriname probeert ex-vriendin te dwingen om met haar naar bed te gaan waar de kinderen bij zijn

man Suriname
Vreselijk, je bent niet meer met een man, maar hij komt stomdronken naar je huis om met je naar bed te gaan. Gewoon waar de kinderen bijzijn.

[quads id=1]

Daarnaast mishandelt hij je en bedreigt je met de dood. Dat overkwam deze vrouw uit Suriname. Wat bezielt sommige mannen? Is loslaten zo moeilijk?

[quads id=1]

Vrouw uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Man probeerde ex-vriendin intiem te misbruiken. De politie van Commewijne heeft de verdachte N.G. in verzekering gesteld ter zake poging tot intiem misbruik, mishandeling en bedreiging.

Hij was dronken

De man is thuis bij zijn ex-vriendin geweest en heeft daar amok gemaakt. Hij verkeerde onder invloed van alcohol en wilde omgang met zijn ex-partner bedrijven in bijzijn van de kinderen. De vrouw verzette zich, waardoor hij niet over kon gaan tot de daad.

[quads id=1]

Mishandeling

Hij heeft daarbij de vrouw mishandeld en bedreigingen geuit. De verdachte vertrok daarna, maar keerde later in de nacht terug. De aangeefster schakelde toen de politie in. Dit keer was de verdachte in uniform gekleed. Hij is een bankbewaker in Suriname.

[quads id=1]

De politie heeft na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie de bankbewaker ter zake in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland