Onze Pharrell Karsoredjo is vandaag 5 jaar geworden – Verjaardag Suriname

verjaardag Suriname
Helpen jullie mee met het feliciteren van de knappe Pharrell Karsoredjo uit Suriname. Hij is vandaag namelijk 5 jaar geworden. Hij wordt van harte gefeliciteerd door zijn papa Michael & mama Daydie, zus Preçiosa & broertje Pharriquè. Da na wan hieperdepiep hoeree. Wij van FamilieNieuws wensen jou een fantastische dag

[quads id=1]

Het is vandaag de 5de verjaardag van onze prince

Pharrell Karsoredjo

Happy 5th Birthday🎈
Pharrell Karsoredjo

Geniet van jouw Blessy Birthday Onze Prince…

Namens Papa Michael & Mama Daydie , Zus Preçiosa & Broertje Pharriquè🎉

[quads id=1]

verjaardag Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland