Mijn 44-jarige dochter Sjama Kuldip – Singh uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Zover we konden zijn we met je meegegaan. De laatste fase moest je alleen doorstaan.

De diepbedroefde moeder Rattan Koemari Baldew maakt namens de rest van het gezin het droevige nieuws bekend dat haar dochter Sjama Kuldip – Singh uit Suriname is overleden. Zij is 44 jaar geworden. Sjama was ook bekend als Neetu en was onderwijzeres.

[quads id=1]

De crematie zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen haar moeder en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Mijn dochter

Sjama Kuldip – Singh

Uit Suriname is overleden in de leeftijd van 44 jaar

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland