Boze man bedreigt vrouw met de dood – politie Suriname

politie Suriname
Wel een beetje een vreemde torie uit Suriname. Je vraagt je af wat die vrouw op het erf van de jongeman is gaan doen.

[quads id=1]

Hij was er in ieder geval niet blij mee en bedreigde haar (en haar partner die toevallig thuis was) met de dood. Bekijk hier het officiële politie bericht. Snappen jullie het?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Lindo aangehouden voor bedreiging. De 23 jarige Lindo H. is op donderdag 28 november ingesloten door de politie van het bureau Wageningen wegens bedreiging van een vrouwspersoon.

[quads id=1]

Op zijn perceel

Lindo kreeg van omstanders te horen dat een vrouwspersoon tijdens zijn afwezigheid op zijn perceel is geweest. Naar aanleiding hiervan toog hij naar de woning van de vrouwspersoon en vroeg haar wat zij op het perceel deed. De echtgenoot van de vrouw die toevallig ook thuis was vroeg hem om de plaats gelijk te verlaten. Reden waarom de verdachte boos werd en de vrouw bedreigde met zijn jachtgeweer dood te zullen schieten.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

De vrouw deed aangifte bij de politie. Lindo is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.

Bron:

Lindo aangehouden voor bedreiging

Foto is een voorbeeldoto
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland