Beroofde leerkracht op school te Paramaribo vertelt haar verhaal – Ze voelen zich onveilig (video)

leerkracht Paramaribo
Vreselijk dit. Zijn we eigenlijk wel veilig op school? Een leerkracht werd gisteren achter het stuur beroofd door een onbekende man te Paramaribo. Ze was gewoon op het schoolerf

Ze reed de man achterna en belandde met haar auto in het water. Er zaten ook drie kinderen en een collega in het voertuig. De beroofde Leerkracht vertelt haar verhaal aan de STVS. Ze laat tevens haar verwondingen zien. Een traumatische ervaring. Bekijk de video. Het is niet de eerste keer dat mensen op het schoolterrein beroofd worden. Ook de schoolleider doet haar beklag. Ze voelen zich onveilig. Dit kan toch niet?

De Ware Tijd Suriname schreef gisteren het volgende: BEROOFDE LEERKRACHT BELANDT IN TRENS NA ACHTERVOLGING. Het voertuig van de leerkracht belandde tijdens de achtervolging in de trens. Niemand raakte gewond. Het voertuig van de leerkracht belandde tijdens de achtervolging in de trens. Niemand raakte gewond.

Latour te Paramaribo

Een leerkracht is dinsdagmiddag rond één uur van haar gouden halsketting beroofd op een schoolterrein in Latour 2 te Paramaribo. De beroving werd gepleegd door een onbekende man. De verdachte zag zijn kans schoon toen de leerkracht achter het stuur van haar voertuig plaatsnam. Het slachtoffer zat samen met een collega en drie kinderen in het voertuig.

De verdachte rukte de gouden halsketting weg en nam de benen. De leerkracht zette de achtervolging in maar verloor waarschijnlijk controle over het stuur in de Beekhuizenweg en kwam met haar voertuig in een trens terecht. Niemand raakte gewond. De verdachte zag toen zijn kans schoon om in onbekende richting zijn vlucht voort te zetten.

De schade aan het voertuig is beperkt gebleven tot waterschade. De redactie vermeent dat het de tweede keer is binnen korte tijd dat leerkrachten op het schoolterrein van hun halskettingen worden beroofd. Naar verluidt heeft de school geen adequate bewaking die zou kunnen optreden. De politie van Livorno Paramaribo onderzoekt de zaak verder.

Bekijk hier de video: