Baby overleden nadat kat op haar gezicht gaat zitten – buitenland

baby overleden
Geen leuk FamilieNieuws uit het buitenland. Laat het meteen een waarschuwing zijn

Ze zijn er: Ouders die hun huisdier onbeheerd in de buurt van hun baby laten. Ze zien gewoon het gevaar niet. Dieren houden van mensen, ja dat is mooi en waar maar soms is het beter om je huisdier uit de buurt van je baby/kind te houden.

Hoe lief ze soms ook zijn. Meestal gaat het ook wel goed, maar soms gaat het ongelooflijk fout. Lees onderstaand verhaal maar en waarschuw je dieren vrienden. Laat jij je huisdier in de buurt van je baby/kind?

Baby overleden

De Telegraaf schreef het volgende hierover: Baby stikt nadat kat op haar gezicht gaat liggen. Een negen maanden oude baby is in Oekraïne gestikt nadat ze lag te slapen en een kat op haar gezicht is gaan zitten.

Huiswerk maken

Alexandra lag in de kinderwagen te slapen in de achtertuin, terwijl haar 22-jarige moeder Snezhana huiswerk aan het maken was. Toen de vrouw even bij haar dochtertje ging kijken, vond ze de kat slapend op het gezicht van het meisje.

Verstikking

Nadat de kat uit de kinderwagen was gesprongen en weg rende, kwam Snezhana erachter dat Alexandra geen adem meer haalde. Medische hulp mocht niet meer baten, de baby overleed door verstikking. Een dokter uit het dorp laat weten: „Toen we aankwamen, was de baby nog warm. We hebben dertig tot veertig minuten lang geprobeerd om haar te reanimeren. We konden niets meer doen.”

Lekker warm

De politie doet de dood van de baby af als een ongeluk. Vermoed wordt dat de kat in de kinderwagen sprong omdat het er lekker warm was en het er naar melk rook. Er worden geen stappen ondernomen tegen de moeder.

Baby Alexandra was het enige kindje van Snezhana en haar man Alexander. Het stel heeft twee katten.