11 jarig meisje vermoedelijk door vader meegenomen – Amber Alert Nederland!

vermist Nederland
Hierbij een dringend bericht van vermissing uit Nederland. Er is inmiddels ook een Amber Alert verspreid. Een 11-jarig meisje wordt sinds gisteren vermist.

[quads id=1]

De politie vermoedt dat ze met haar 32-jarige vader weg is. Meer info in het bericht. Geef het door aan een ieder in de buurt. Zodat ze snel gevonden kan worden.

[quads id=1]

Vermist Nederland

De Stentor Nederland schreef het volgende: Amber Alert: 11-jarige Marley Beeks vermist. Er is een Amber Alert verspreid voor de 11-jarige Marley Beeks uit Lelystad. Het meisje wordt sinds gisteren vermist. De politie vermoedt dat ze met haar 32-jarige vader weg is.

[quads id=1]

Blanke man

Het meisje heeft blond haar, blauwe ogen en een korte goudkleurige jas. Haar vader is omschreven als een blanke man met een rode trui met capuchon. Ook zou hij een rugzak dragen.

[quads id=1]

Politie Nederland

Bekijk hier het officiële politiebericht van politie Nederland

vermist Nederland

Bron:

https://www.destentor.nl/binnenland/amber-alert-11-jarige-marley-beeks-vermist~a9553391/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland