Vrouwen vertellen over oplichterij Haïtiaanse bonu vrouw en handlanger uit Suriname (video)

voodoo Suriname
Zijn wij zo snel te pakken of is deze vrouw een verschrikkelijk goede oplichtster? Zou jij je sieraden afgeven aan een Haïtiaanse vrouw die je niet eens kent?

Tenminste drie vrouwen uit Suriname zijn erin getrapt. De vrouw werd geholpen door en man uit Suriname, maar hij ontkent alles. Lees hier wat de vrouwen allemaal hierover vertellen. Oja, jullie zijn meteen gewaarschuwd. Hier trappen jullie toch niet in? Of wel? Kijk ook naar een video: Een documentaire over voodoo in Haiti.

Vrouwen uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Assistent van bonuvrouw herkend door getuigen. Nogal zuur kijkend en mopperend probeerde Kenol J. rechter Maureen Dayala ervan te overtuigen dat hij niet betrokken is bij oplichting. Sinds zijn aanhouding houdt hij vol van niets te weten, maar drie benadeelde vrouwen zeggen dat ze zich niet vergissen. Volgens de verdachte hebben zij het mis. “Ze zeggen zomaar iets. Ik heb niets gedaan, ik ken deze mensen niet. Ik heb ze nooit eerder gezien.”

Weer opgesloten

Hij deed alsof hij de rechter niet begreep toen die besloot de zaak uit te stellen naar 6 januari en hem terugstuurde naar het arrestantenverblijf in het gerechtsgebouw. Bijna smekend om hulp keek hij naar zijn advocaat. Echter, hij werd stevig door een van de politiemannen vastgepakt en afgevoerd.

Hij heeft ze niet genomen

Kenol J. zou zich met een Haïtiaanse vrouw in augustus meerdere gouden sieraden en geld hebben toegeëigend. De vrouw die nooit is gevonden deed zich voor als genezer die met gebed veel geluk in het leven van haar ‘cliënten’ kon brengen. Kenol J. trad volgens de slachtoffers op als tolk. “Hij heeft de sieraden niet genomen, maar hij stond wel erbij” vertelde een van de vrouwen.

Thuis werden het stenen

Ze vervolgde: “Ze zei dat ze voor me kon bidden voor meer geluk. Ik moest mijn sieraden in een zak wikkelen en mijn ogen sluiten. De zak moest ik aan haar geven. Ik kreeg die kort daarna terug, maar mocht hem pas wanneer ik thuis aankwam openmaken.”

Dezelfde manier

In de zak bleken steentjes te zitten. De andere twee vrouwen zijn op dezelfde wijze gepakt. Advocaat Theresa Patterson vroeg aan de slachtoffers of ze zeker weten dat ze Kenol J. hebben gezien. Ze bevestigden dat zij hem positief herkennen.

Bekijk hier een video over Voodoo in Haiti:

Eerdere berichten:

Waarschuwing ~ Doe je sieraden niet af voor de oplichtende waarzegster ~ Paramaribo

Bron:
http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/04/assistent-van-bonuvrouw-herkend-door-getuigen/