My one and only brother 46-jarige Anthony Chalmers uit Paramaribo is plotseling overleden

overleden Paramaribo
Sleep in peace dear brother, father, son, husband and uncle. We love you beyond words.

Diepbedroefd maken moeder Yvonne, zus Shellon, vrouw Edme, zoon Anthony, oom Alosa, Samantha, Ebbony en Ashley bekend dat Anthony Chalmers uit Paramaribo plotseling is overleden. Hij was pas 46 jaar. Bekijk het bericht om de mooie condoleance te lezen. De singineti zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Tony you were so strong, you never complained, you were so adventurous, you were so kind. Why has death taken you? My one and only Brother, the one and only Uncle my daughters ever knew. I will miss you so much Oh my Dear Tony. We always do everything together, now I have no one. Who’s going to help me? Please watch over us and protect us. I love you Tony, you nieces Koelie and Bim wail uncontrollably. But you are in God’s hands now. He’s your heavenly Father. Yeah, death has knocked on our door, the chain has been broken.

Our Father who art in heaven, has called His son back home. My loving and kind brother. a dear son, an awesome uncle, a wonderful dad and a loving husband, Gordon Anthony Chalmers, is no more. Anthony you have left your mom Yvonne, your sis Shellon, your wife Edme, your son Anthony, oom Alosa, Samantha, and your nieces Ebbony and Ashley whom you loved so much.

I love you beyond words oh dear Brother. So suddenly death has taken you, but you are in a better place now with your Maker. Sleep in peace dear brother, father, son , husband and uncle. We love you beyond words.

[quads id=1]

De singineti van Anthony Chalmers vindt plaats op vrijdag 6 6ecember 2019 van 20.00 uur tot 24.00 uur aan de Santo weg no 32 een zijstraat van de Ragoelamweg t/o Asosye tv

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 7 december 2019 en ziet er als volgt uit: van 13.00 uur – 13.30 uur is het lijk thuis opgebaard aan de Santoweg no 32

14.00 uur – 16.30 uur vindt er een uitvaartdienst plaats in de aula van Van der Bosch aan de Zonnebloemstraat te Paramaribo. Daar krijgt u ook de gelegenheid om afscheid van hem te nemen.

Op de begraafplaats is er geen gelegenheid meer om afscheid te nemen
Om 17.00 uur wordt hij ten grave gedragen

Geef bovenstaande informatie door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland