Jeugdbendes in Nederland? Jay-Ronne Grootfaam werd gedood met kapmes in Amsterdam Zuidoost (vido’s)

Amsterdam Zuidoost Nederland
Het gaat er af en toe hard aan toe in Nederland. Jeugdbendes, schietpartijen en zelfs kap-partijen. En regelmatig wordt Amsterdam Zuidoost genoemd. Het afgelopen jaar zijn er al heel wat jongeren overleden.

[quads id=1]

Niet lang geleden werd de 18-jarige drillrapper Jay-Ronne Grootfaam vermoord. De jonge verdachten behoren vermoedelijk tot een gewelddadige jeugdbende. Lees hier meer erover en kijk ook naar de video’s. Boze, en verdrietige moeders vertellen hun verhaal. Jongeren/ buurtbewoners en slachtoffers doen ook hun zegje. Kijk ook naar een televisie uitzending van de ‘Nieuwe Maan’ waarin mevrouw/moeder Beryl Elena haar deel vertelt. Waar komt dit geweld vandaan? Is het de muziek waar we naar luisteren?

[quads id=1]

Amsterdam Nederland

Lees ook: Peter R. de Vries zoekt moordenaar van Rosleny Magdalena uit Amsterdam Zuidoost (video’s)

Het Parool Nederland schreef het volgende: Jeugdbendes in Zuidoost: drillrapper werd gedood met kapmes. De 18-jarige drillrapper Jay-Ronne Grootfaam werd 3 september met een kapmes doodgestoken. De verdachten worden al jaren tot een gewelddadige jeugdbende uit de K-buurt gerekend.

[quads id=1]

Zuidoost

Amsterdam Zuidoost Nederland

Het was niet zomaar dat de recherche jaren geleden een observatiecamera plaatste bij de woning in de K-buurt waar verdachte Alexio F. (nu 18) woonde met zijn broers en vader. De flat was een verzamelpunt van de jeugdbende van zo’n twintig jongens uit tien gezinnen die aan de lopende band grof geweld pleegden.

Doodsteken

Lees ook: 15-jarige jongen om een telefoon neergestoken in Amsterdam Zuidoost

Yamanney en Alexio worden verdacht van betrokkenheid bij het met een machete doodsteken van drillrapper Jay-Ronne Grootfaam in de vooravond van 3 september bij Bijlmerflat Florijn. Een halswond werd hem fataal.

[quads id=1]

Donderdag is een inleidende zitting in de moordzaak die de gemoederen in Zuidoost weer heeft verhit.

Bloedgeld

Op straat gaat het verhaal dat naasten van Grootfaam 11.000 euro bloedgeld hebben uitgeloofd om hem te wreken.

Lees hier het volledige artikel van Parool

Video’s:

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

Onze Jay-Ronne Grootfaam (Muntslag) is tragisch overleden in Amsterdam Zuidoost Nederland

Emotionele herdenking doodgeschoten rapper Bolle in Amsterdam Zuidoost Nederland (video’s)

Bron:

https://www.parool.nl/amsterdam/jeugdbendes-in-zuidoost-drillrapper-werd-gedood-met-kapmes~b606ca58/

Geschreven door Maarten van Dun en Paul Vugts
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland