Beroofde leerkracht belandt met kinderen in trens te Paramaribo

leerkracht Paramaribo
Vreselijk dit. Een leerkracht zat achter het stuur in haar auto toen ze beroofd werd door een onbekende man te Paramaribo. Ze probeerde hem te achtervolgen. Haar voertuig belandde tijdens de achtervolging in de trens.

[quads id=1]

Er zaten ook drie kinderen in het voertuig. Gelukkig is het ‘goedgekomen’. Misschien was het beter geweest om de dief maar te laten gaan? Het is niet de eerste keer dat mensen op het schoolterrein beroofd worden. Is er dan geen goede beveiliging aanwezig?

[quads id=1]

Leerkracht Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: BEROOFDE LEERKRACHT BELANDT IN TRENS NA ACHTERVOLGING. Het voertuig van de leerkracht belandde tijdens de achtervolging in de trens. Niemand raakte gewond. Het voertuig van de leerkracht belandde tijdens de achtervolging in de trens. Niemand raakte gewond.

Latour te Paramaribo

Een leerkracht is dinsdagmiddag rond één uur van haar gouden halsketting beroofd op een schoolterrein in Latour 2 te Paramaribo. De beroving werd gepleegd door een onbekende man. De verdachte zag zijn kans schoon toen de leerkracht achter het stuur van haar voertuig plaatsnam. Het slachtoffer zat samen met een collega en drie kinderen in het voertuig.

[quads id=1]

Achtervolging

De verdachte rukte de gouden halsketting weg en nam de benen. De leerkracht zette de achtervolging in maar verloor waarschijnlijk controle over het stuur in de Beekhuizenweg en kwam met haar voertuig in een trens terecht. Niemand raakte gewond. De verdachte zag toen zijn kans schoon om in onbekende richting zijn vlucht voort te zetten.

[quads id=1]

Geen goede beveiliging?

De schade aan het voertuig is beperkt gebleven tot waterschade. De redactie vermeent dat het de tweede keer is binnen korte tijd dat leerkrachten op het schoolterrein van hun halskettingen worden beroofd. Naar verluidt heeft de school geen adequate bewaking die zou kunnen optreden. De politie van Livorno Paramaribo onderzoekt de zaak verder.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/03/beroofde-leerkracht-belandt-in-trens-na-achtervolging/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland