Bejaarde man opgesloten wegens poging tot mishandeling bejaarde vrouw – politie Suriname

Suriname politie
Wat gebeurt er? Hij is 71 jaar en zij is 72 jaar. Het was natuurlijk geen leuke verrassing voor de oudere man toen hij erachter kwam dat zij stiekem het huis en perceel op naam van de stichting van haar voorkinderen had gezet.

[quads id=1]

Maar mishandeling en brandstichting is niet de oplossing. Lees het officiële politiebericht hierover. Waarom zou zijn partner zoiets achter zijn rug doen? Is dat niet strafbaar?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Bejaarde man ingesloten voor poging brandstichting en poging mishandeling. De politie van het bureau Groningen heeft op maandag 2 december de 71-jarige Adriaan H. aangehouden voor poging tot brandstichting en poging mishandeling.

[quads id=1]

Mishandeling

De man heeft gepoogd zijn 72-jarige partner V.S. te mishandelen nadat hij er achter kwam dat de vrouw het huis en perceel op naam van een stichting heeft gezet, onder bestuur van haar voorkinderen.

[quads id=1]

Aangifte gedaan

De vrouw deed aangifte bij de politie nadat de man gepoogd heeft de woning in brand te steken. De verdachte Adriaan werd opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

Bron:

Bejaarde man ingesloten voor poging brandstichting en poging mishandeling

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland