Video – Onze opa is overleden door brand in Paramaribo – we zijn alles kwijt – 1 voor 12 Suriname

brand Paramaribo
Het was een zeer droevig en vreselijk bericht omtrent een woningbrand in Paramaribo. De opa van het gezin overleed tijdens de brand. De brandweer vond tijdens het blussen zijn verkoolde lichaam. Opa was over de 100 jaar oud.

[quads id=1]

Nu weken later zitten de 8 overgebleven huisgenoten met hun handen in het haar. Ze zijn aan hun lot overgelaten. Ze vertoeven nog in de resten van de brand. Ze zijn alles kwijt. Ze hebben geen goed onderdak, geen kleding en soms niet genoeg te eten voor de kinderen. 1 voor 12 ging bij ze op bezoek. Kijk en luister naar het verdrietige verhaal.

[quads id=1]

Brand Paramaribo

brand Paramaribo

Er wordt uitgebreid verteld hoe opa niet gered kon worden. Heel zielig. Geef het bericht door aan anderen, wellicht kan iemand iets voor ze betekenen. Bekijk tevens de dringende oproep voor de minister. Hopelijk krijgt hij het te zien.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

[quads id=1]

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Man van 107 jaar in Paramaribo overleden na woningbrand – ooggetuigen en familieleden vertellen – hulp actie gestart (video’s)

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

Humprey van Hetten vertelt zijn verdrietige verhaal omtrent de brand in Paramaribo aan 1 voor 12 Suriname en ontvangt donatie (video)

Video – 1 voor 12 praat met gezin dat dakloos is geworden door brand

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland