Video – Onze opa is overleden door brand in Paramaribo – we zijn alles kwijt – 1 voor 12 Suriname

brand Paramaribo
Het was een zeer droevig en vreselijk bericht omtrent een woningbrand in Paramaribo. De opa van het gezin overleed tijdens de brand. De brandweer vond tijdens het blussen zijn verkoolde lichaam. Opa was over de 100 jaar oud.

Nu weken later zitten de 8 overgebleven huisgenoten met hun handen in het haar. Ze zijn aan hun lot overgelaten. Ze vertoeven nog in de resten van de brand. Ze zijn alles kwijt. Ze hebben geen goed onderdak, geen kleding en soms niet genoeg te eten voor de kinderen. 1 voor 12 ging bij ze op bezoek. Kijk en luister naar het verdrietige verhaal.

brand Paramaribo

Er wordt uitgebreid verteld hoe opa niet gered kon worden. Heel zielig. Geef het bericht door aan anderen, wellicht kan iemand iets voor ze betekenen. Bekijk tevens de dringende oproep voor de minister. Hopelijk krijgt hij het te zien.

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06