Onze zoon, man en broertje militair Ulrich “Ulle/Bano” Wielzen uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Wij kunnen het nog steeds niet verwerken dat mensen hem dit hebben aangedaan. Maar de Almachtige slaapt niet. The time to pay back will come soon.

De zeer bedroefde families Wielzen, Stewart, Duncan en Meester maken bekend dat Militair Ulrich Wielzen uit Suriname plotseling van hen is heengegaan. Hij was ook bekend als “Ulle” en “Bano”. Hij is 40 jaar geworden. In leven was hij militair in de rang van korporaal. Meer informatie in het bericht. De crematie is in Nickerie. Er zal een bus beschikbaar zijn vanuit Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

De Heer haalde mij uit de put. Gespannen keek ik uit naar de Heer. Ik riep om hulp en Hij heeft mij gehoord, Hij boog zich naar mij over.
Psalm 40: vers 2 -5

Met deze woorden maken wij bekend dat op donderdag 28 november 2019 plotseling van ons is heen gegaan onze zoon, broertje, man, oom, vader, schoonzoon, goede vriend en makker, Dhr

Ulrich Marciano Wielzen

Meer bekend als Ülle”en “Bano”
In de leeftijd van 40 jaar.
Geboren 17-4-1979
Overleden Nickerie 28-11-2019

Ulrich is geboren op 17 april 1979 en in leven militair van beroep in de rang van korporaal.

We vinden het vreselijk dat je niet meer in ons midden bent. Maar je zal altijd in onze gedachten blijven voortleven. Wij kunnen het nog steeds niet verwerken dat mensen je dit hebben aangedaan. Het was niet goed in de ogen van sommigen, maar onthoudt dat de Almachtige niet slaapt. The time to pay back will come soon.

[quads id=1]

De Crematie vindt plaats op woensdag 4 december 2019 te Rijsdijk in het district Nickerie om 13.00 uur. Vooraf zal er een rouwdienst worden gehouden voor zijn ziele rust in de RK- kerk waar het lijk zal zijn opgebaard om 10.30 uur in het disctrict Nickerie. Er zal een singinetie worden gehouden op dinsdag 3 december van 20.00 – 24.00 uur ten huize van de overledene aan de Juliana straat no 87 te nieuw Nickerie.

Namens de diepbedroefde familie:

1.Mw de weduwe Jone Wielzen – Stewart (moeder)

2.Mw de weduwe Colette Wielzen – Duncan ( echtgenote) en zonen Richano en Yerachmiel Wielzen.

3.Broer: Steven en gezin

4.Zussen: Moreen en Christien met hun gezin, allen Wielzen

5.De schoonouders: mw Yvonne Meester – Duncan en Jan Meester

6.De overige broers en zusters Duncan

Ulle rust zacht.

Voor degenen die de crematie wensen bij te wonen, zal er een bus beschikbaar zijn.

Verzamelplek: Ondrobon aan de Sophie Redmondstraat

Vertrektijd: 6 uur smorgens. Gelieve contact op te nemen met:

Christien, telefoon: 8795453 / 8289047

Gelieve fleurige kleding aan te doen. Geen zwart / wit

Geen BLOEMEN en ZAKDOEKEN in de kist

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland