Onze moeder en dochter, 51-jarige Nathalie Bradshaw is overleden in Amsterdam

overleden Nederland
Verdrietig, maar vervuld met trots en mooie herinneringen maken de families Bradshaw & Oehlers bekend dat moeder, dochter, zus en vriendin Nathalie Bradshaw is overleden in Amsterdam. Zij is 51 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de families heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

“De Here is mijn herder, Mij ontbreekt niets” – Psalm 23:1

Verdrietig, maar vervuld met trots en mooie herinneringen, laten wij u weten dat van ons is heengegaan onze moeder, schoonmoeder, grootmoeder, dochter, zus, schoonzus , tante, nicht en vriendin.

Nathalie Bradshaw

geboren Willemstad 7-2-1968
overleden Amsterdam 24-11-2019

[quads id=1]

De afscheidsdienst wordt gehouden op maandag 2 december om 09:30 in het Unity Huis. Randstad 21-17 in Almere Stad. Aansluitend brengen wij Nathalie naar haar laatste rustplaats aan de begraafplaats aan de Kruidenweg 3 in Almere-Stad.

Bekijk hier de condoleance register:
Condoleance: www.memori.nl/nathalie-bradshaw

Namens de nabestaanden:
Familie Bradshaw & Oehlers

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie. De uitvaart is VANDAAG. Geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

overleden Nederland overleden Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland