Jonge dames in Nederland door meerdere mannen te gelijkertijd misbruikt – 8 aangehouden

Nederland meisjes
Meerdere meisjes uit Nederland hebben aangifte gedaan intiem misbruik. Door meerdere mannen. De politie vermoedt dat er meer meisjes slachtoffer zijn geworden. Laat dit bericht daarom een waarschuwing zijn en geef het door aan anderen. Mocht je ook slachtoffer zijn, geef het dan door aan de politie.

[quads id=1]

8 jongens zijn inmiddels aangehouden. Ze ontmoette de meisjes via social media. Meer details in het bericht. Social media is leuk, maar kan ook echt gevaarlijk zijn. Praat met uw kinderen erover.

[quads id=1]

Politie Nederland

De Telegraaf Nederland schreef het volgende: 8 jongens van 18 tot 26 jaar zijn aangehouden in Nederland. Acht arrestaties in onderzoek naar groepsmisbruik van meisjes Den Bosch Nederland. De politie heeft vanmorgen in Den Bosch acht jongens in de leeftijd van 18 tot 26 jaar aangehouden. Ze worden ervan verdacht betrokken te zijn bij meerdere gevallen van intiem misbruik die eerder dit jaar plaatsvonden.

[quads id=1]

Uit Nederland

De mannen komen uit Den Bosch en Rosmalen. Hun woningen worden doorzocht. De zaak kwam begin dit jaar aan het licht. Los van elkaar deden drie tienermeisjes uit Den Bosch aangifte van misbruik door meerdere jongens. Ze waren met de verdachten in contact gekomen via sociale media. De meisjes werden vermoedelijk gedrogeerd en daarna misbruikt.

Garagebedrijf

De wrede handelingen vonden plaats bij een garagebedrijf in Den Bosch. In april werd daar door forensisch rechercheurs al sporenonderzoek gedaan. De politie vermoedt dat meer meisjes slachtoffer geworden zijn van de groep, maar daarover tot nu toe hebben gezwegen.

[quads id=1]

In beperking

De acht jongens zitten in beperking en mogen alleen contact hebben met hun advocaat.

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/950462853/acht-arrestaties-in-onderzoek-naar-groepsverkrachtingen-den-bosch

Tips? Neem dan contact op met onze verslaggever Joris van Duin, via [email protected].
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland