Hartverscheurende video over een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video)

vader Suriname
Een hartverscheurende situatie waarin een vader en zijn 3 zoontjes leven. Er is dringend hulp en aandacht nodig voor dit gezin. Hulp en advies vanuit de gemeenschap, deskundigen en andere organisaties is noodzakelijk. Geef dit bericht daarom door aan een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken.

[quads id=1]

Een vader uit Suriname woont samen met zijn 3 minderjarige zonen in ernstige armoede. De situatie is zeer onmenselijk. Kinderen in ons land mogen absoluut niet op deze manier door het leven gaan. De vader leeft daar al 2 jaar. Ze gaan ook al 2 jaar niet naar school.

[quads id=1]

Kindertehuis Suriname

Hij probeerde ze in een kindertehuis te plaatsen maar vanwege de ontbrekende documenten zijn de kinderen niet meer gegaan. Bekijk het droevige verhaal van Steven en zijn 3 zonen. Dit kan echt niet langer zo. Kunnen de tehuizen en organisaties geen uitzondering maken voor kinderen in dit soort situaties? Dit kan echt niet!!

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Lees ook: Broer uit Nederland sloopt woning in Suriname om huurders te verwijderen (video)


[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder!  Zodat het de juiste instanties kan bereiken.

Lees ook: Moeder uit Suriname vertelt hoe zoon haar mishandelt – ‘Hij moet het huis uit!’ (video)

vader Suriname
Steven en zijn drie zoontjes

Eerdere berichten:

Man neergeschoten en vrouw gewurgd tijdens verkeersincident voor restaurant in Paramaribo (video)


[quads id=1]

Bron: Thrishul TBN Prime Alert
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u