10-jarige meisje uit Suriname zegt dat mama erbij was toen papa haar misbruikte

politie Paramaribo
Geen leuke berichten uit Suriname. Erg om dit te lezen. Mama wist dat papa hun dochter had misbruikt. Maar ze zegt dat ze er niet bij was. Het meisje van 10 heeft gezegd dat mama er wel bij was

[quads id=1]

Moeder zegt ook dat ze vaker het kind achterliet bij haar vader als ze een boodschap ging doen. Vermoedelijk deed hij het dan. De vader mishandelde hun beiden ook nog eens. Waarom kiezen moeders er niet voor om te vluchten? Wat houdt hen toch bij zo een man? Het is moeilijk te begrijpen als buitenstaander. Of snappen jullie het wel? Lees meer details in het bericht.

[quads id=1]

Meisje uit Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Moeder getuigt over seksueel misbruik 10-jarige dochter. Piet K. wordt verweten dat hij zijn tienjarige dochter heeft misbruikt. In deze strafzaak is de moeder van het kind gehoord maandag.

[quads id=1]

Ze was er niet bij

Ze verklaarde dat ze wist dat de vader het kind een keertje had misbruikt. Volgens haar is het meisje niet in het bijzijn van haar misbruikt. Deze verklaring van haar dochter, die ze aflegde bij de politie, klopt volgens de moeder niet.

Wijde opening

Uit de geneeskundige verklaring blijkt dat het kind een wijde vaginaopening heeft. Advocaat Georgette Leter merkte op dat de moeder aangeeft dat het om één keer gaat, terwijl de geneeskundige verklaring een ander beeld schetst. Hierop kon de vrouw geen antwoord geven. Ze vertelde dat het kind op een dag aan haar vertelde wat de vader met haar gedaan had. Toen ze Piet K. hiermee confronteerde, ontkende hij.

[quads id=1]

Boodschappen halen

De moeder verklaarde dat ze vaker het kind achterliet met haar vader als ze boodschappen ging halen. Ook heeft ze vaker ruzie met haar man, de vader van het kind. De verdachte sloeg haar en het kind. Ze weet dat het kind de waarheid heeft gesproken. In de raadkamer had het meisje verklaard dat haar vader aan haar geslachtsdeel heeft gezeten. Leter voerde aan dat het kind met veel moeite aangeeft dat ze boos is op haar vader. Ze vroeg om de verdachte het voordeel van de twijfel te geven en hem voorlopig in vrijheid te stellen.

[quads id=1]

Geen twijfel

Officier van justitie Shanta Mahadew merkte op dat er geen twijfels zijn, omdat het slachtoffer heel duidelijk is geweest. Kantonrechter Maureen Dayala heeft het verzoek van Leter afgewezen. Ze merkte op dat het onderzoeksbelang aanwezig is. Op 20 januari zal deze zaak voortgezet worden.

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/55856

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland