Politie bericht over de dood van 15-jarige Sharwesh Khedoe uit Suriname (video’s)

Suriname Politie
De politie trof niemand nadat de auto over de kop was geslagen. Een graaf machine was nodig om de jongen uit Suriname ‘op te graven’.

[quads id=1]

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de vreselijke dood van de 15-jarige Khedoe. Kijk ook naar de video’s. Heel zielig om te zien: Hij had stiekem de auto van zijn vader weggenomen. Die blijft met zoveel verdriet achter. Hoe verwerkt hij dit? Wij van FamilieNieuws wens en hem en de overige nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname

15-jarige omgekomen bij verkeersongeval te Welgedacht. De 15-jarige Sharwesh Khedoe is in de vroege ochtend van zondag 01 december omgekomen bij een verkeersongeval aan de Welgedacht-C weg ter hoogte van de Molhoopweg in Suriname.

Suriname Politie
Foto’s van Actionnieuws en Ala dey Media Suriname
Witte auto

De politie van het bureau Santoboma kreeg op de dag voornoemd de melding van het Command Center dat een auto over de kop sloeg en in de goot is beland. De Wetsdienaren die ter plaatse gingen voor onderzoek, troffen daadwerkelijk een wit gelakt personenauto in de goot aan.

[quads id=1]

Graafmachinist

De wetsdienaren hebben een onderzoek in de goot die dicht begroeid is ingesteld, echter troffen zij niemand aan. Het voertuig werd vervolgens met een takelwagen uit de goot gehaald. Na een hele tijd te hebben gezocht, kregen de wetsdienaren hulp van een graafmachinist. Bij die gelegenheid werd het lijk van de jeugdige geborgen.

Zonder toestemming

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de jeugdige zonder toestemming en medeweten van zijn ouders met het voertuig over straat is geweest. Volgens verklaring van getuigen hebben zij op het moment de jongen wegreed de gierende banden gehoord. De jongen heeft vermoedelijk door zijn rijgedrag controle over de besturing van het voertuig verloren, met het noodlottig gevolg.

[quads id=1]

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk van de 15-jarige is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Video’s:

Van Anthony Janki

Bekijk hier de video van Waterkant.net
https://www.instagram.com/p/B5hy5pHl-Gs/?utm_source=ig_embed

Bron:

15-jarige omgekomen bij verkeersongeval te Welgedacht

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland