Na 15 december AKB uitbetalingen afgerond – ga uw geld op tijd halen – Kinderbijslag Suriname 2018

school Suriname

De uitbetaling van de Algemene Kinderbijslag Suriname verloopt vlot. AKB is uiterlijk 15 december volledig uitbetaald.

[quads id=1]

Meer informatie in het bericht. En geef het door aan belanghebbenden. In januari zal het ministerie mogelijk van start gaan met de uitbetaling van AKB over het dienstjaar 2019. Zijn jullie al uitbetaald? Waren jullie tevreden met het verloop en de hoogte van de AKB dit jaar? Misschien hebben jullie wat tips voor het ministerie?

[quads id=1]

AKB uiterlijk 15 december volledig uitbetaald. De uitbetaling van de Algemene Kinderbijslag loopt vlot. Het ligt in de planning om de uitbetaling van AKB uiterlijk 15 december 2019 af te ronden. “Na 15 december zullen wij hier geen uitbetalingen meer verrichten, dus kom uw geld optijd in ontvangst nemen”, zegt Monche Atompai, coördinator dienst Administratie-uitbetaling Sociale Voorzieningen in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut. Momenteel zijn de uitbetalingswerkzaamheden gaande in het ressort Hanna’s Lust in het district Wanica Suriname.

[quads id=1]

Ook in het ressort Koewarasan zal de betaling spoedig worden afgerond. Tot 10 december is de normale uitbetaling, terwijl de nabetaling loopt tot en met 13 december 2019 in het district Wanica. In januari zal het ministerie mogelijk van start gaan met de uitbetaling van AKB over het dienstjaar 2019, aldus Atompai.

[quads id=1]

Atompai zegt dat het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting voortdurend modellen bekijkt om zaken rondom de uitbetaling van AKB steeds meer te optimaliseren. Hij doelt met hiermee op onder andere faciliteiten en de accommodatie voor burgers die hun gelden moeten ontvangen. Er zijn stoelen en tenten voor de mensen om op hun gemak de afhandeling van hun betaling af te wachten. Elke zaterdag zijn we open voor de mensen die door de week niet kunnen komen. Ook is het kantoor door de week tot 18:00 uur open voor het publiek.

Bron:

https://www.deboodschap.today/akb-uiterlijk-15-december-volledig-uitbetaald/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland