Buitenlander die zich misdraagt in het verkeer te Paramaribo opgesloten – politie Suriname

politie Paramaribo

Carlos, een 35-jarige Cubaan is door de politie opgesloten. Zijn auto is betrokken geweest bij meerdere incidenten.

[quads id=1]

Er werd een gewoonte van gemaakt om gewoon weg te rijden. De laatste keer veroorzaakte zijn vrouw een aanrijding aan de Zwartenhovenbrugstraat te Paramaribo. Samen gingen ze er stiekem vandoor. De politie heeft hem nu gelukkig opgespoord. Meer informatie over de incidenten in het officiële politiebericht. Je kunt toch niet gewoon wegrijden nadat je een ongeluk hebt veroorzaakt? Wat is dat voor a-sociaal rijgedrag?

[quads id=1]

Verkeer Suriname

Cubaan aangehouden ter zake doorrijden na aanrijding. De politie van het bureau Centrum heeft op vrijdag 29 november de 35-jarige Cubaan Carlos, C. aan de Keizerstraat aangehouden.

Politie Suriname

De man werd reeds een maand opgespoord door de wetsdienaren vanwege het feit dat zijn voertuig op maandag 04 november door zijn vriend werd bestuurd en een aanrijding veroorzaakte aan de Henck Arronstraat, waarna hij was door gereden. Deze vriend is intussen terug naar zijn land gekeerd.

[quads id=1]

Zijn vrouw

Hetzelfde voertuig van Carlos werd op vrijdag 15 november door zijn vrouw bestuurd. Zij veroorzaakte ook op haar beurt een aanrijding op de hoek van de steenbakkerij- en Zwartenhovenbrugstraat. Bij die gelegenheid maakte zij contact met haar partner Carlos die ter plaatse verscheen.

[quads id=1]

Op een onbewaakt moment stapten Carlos en zijn partner in het voertuig en reden door terwijl de wetsdienaren die aldaar bezig waren met het onderzoek nog bezig waren te onderhandelen met de andere partij. Het voertuig van Carlos werd op vrijdag 29 november door de benadeelde gesignaleerd aan de Keizerstraat.

Hij is opgesoten

[quads id=1]

Hij schakelde gelijk de politie in, waarna Carlos door de wetsdienaren in de kraag werd gevat.
Na overleg met het Openbaar Ministerie werd Carlos, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/cubaan-aangehouden-ter-zake-doorrijden-na-aanrijding/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland