22-jarige militair en 2 anderen aangehouden in Paramaribo – politie Suriname

0
De matties Farley, Rocky en militair Roberto zijn aangehouden door de politie. Ze worden verdacht van diefstal en illegaal wapenbezit na een avondje stappen in Paramaribo

Lees meer hierover in het officiële politiebericht. De mensen de het goede voorbeeld moeten geven, geven juist het verkeerde voorbeeld. Hoe komt dat?

Politie Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Regio Bijstand Team Paramaribo houdt drie verdachten aan. Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op zondag 24 november, na uitgewerkte informatie, de 29-jarige Farley, P., Rocky, T. ( 25) en de militair Roberto, P.(22) ter zake diefstal bij nacht opgespoord en aangehouden, waarna zij zijn overgedragen aan de politie van het bureau Centrum van Paramaribo.

Diefstal

Zij worden ervan verdacht een geldbedrag en belangrijke documenten uit een auto te hebben weggenomen. Het politioneel onderzoek heeft uitgewezen dat de drie verdachten een paar dagen voorafgaand aan hun aanhouding voor vertier waren aan de Wilhelminastraat te Paramaribo. Het viel één van de verdachte op, die voorbij liep om te urineren, dat een voertuig met draaiende motor en open portieren ter plaatse was geparkeerd.

Illegaal wapen

Volgens de benadeelde had hij zijn tas op de zitting van de auto geplaatst waaruit dat geld en de belangrijke documenten zijn weggenomen. Het onderzoek leidde naar het drietal. Tijdens de aanhouding is een illegaal vuistvuurwapen op één van de verdachten aangetroffen en in beslag genomen. Onderzoek moet nog uitwijzen als dit wapen aan de benadeelde of aan één van de verdachten toebehoort.

Militaire politie

Farley en Rocky zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl de militair Roberto is overgedragen aan de Militaire Politie.

Bron:

Regio Bijstand Team Paramaribo houdt drie verdachten aan

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.