Diabeet overleden nadat hij onwel werd achter het stuur te Paramaribo – politie Suriname

overleden Suriname

Een droevig bericht van overlijden. Een 41-jarige man is achter het stuur onwel geworden en later in het ziekenhuis te Paramaribo overleden. . De man, is volgens de verklaring van de familie, een diabeet.

[quads id=1]

Volgens hen dronk hij vaker. Suikerziekte gepaard met alcohol kan gevaarlijk zijn. Meer informatie in het officiële politie bericht. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Autobestuurder voelde zich onwel en komt tegen stilstaand voertuig aan. De 41-jarige autobestuurder Mohamedjacoet, Hoessenie is op woensdag 27 november aan de Van ‘t Hogerhuysstraat en de Abattoirweg tegen een stilstaand voertuig aangekomen. Het ander voertuig heeft door de slag schuurschade opgelopen.

[quads id=1]

De politie van het bureau Nieuwe Haven die de melding kreeg van het Command Center, koerste naar de plek voor onderzoek. Daar aangekomen troffen zij de autobestuurder in het voertuig aan. De man beefde op dat moment zwaar over zijn geheel lichaam en was ernstig bezweet.

[quads id=1]

Hij was op dat moment nog aanspreekbaar en gaf zijn personalia door aan de politie. Per ontboden ambulance werd meneer Mohamedjacoet afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp. In de vroege ochtend van donderdag 28 november kwam Mohamedjacoet te overlijden.

[quads id=1]

De familie werd in kennis gesteld. Volgens hun verklaring was de man een diabeet patiënt en nam de laatste tijden veel alcohol in. Het vermoeden bestaat dat Mohamedjacoet achter het stuur onwel moet zijn geworden.

Bron:

https://www.politie.sr/autobestuurder-voelde-zich-onwel-en-komt-tegen-stilstaand-voertuig-aan/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland