28-jarige verliefde man uit Suriname heeft 13-jarige vriendin ‘ontmaagd’ – ze hebben een relatie

Suriname verliefd
Regillio uit Suriname is verliefd en hij zal van haar blijven houden. Ook na zijn straf in de gevangenis. Dat waren de woorden van de smoorverliefde veroordeelde uit Suriname

[quads id=1]

Hij ontmoette zijn 13-jarige vriendin toen hij een job aannam van haar vader. Hij vroeg haar om een relatie. Ze stemde toe. Ze gingen vaker met elkaar naar bed. Het is misbruik, maar hij noemt het liefde. Lees meer hierover in het bericht. Wat moet een moeder doen als haar 13-jarige dochter een intieme relatie heeft zo een oude man?

[quads id=1]

Verliefde man uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Smoorverliefde veroordeeld. De 28-jarige Regillio moet 8 maanden cel uitzitten. Kantonrechter Lydia Ravenberg heeft deze verdachte donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 24 maanden, waarvan 16 voorwaardelijk onder aftrek met een proeftijd van 2 jaar.

[quads id=1]

Hij houdt van haar

Lees ook: 2 jaar cel voor Soetjietkoemar  voor misbruik 13-jarige

De veroordeelde heeft omgang gehad met een 13-jarig meisje. Op de zitting verklaarde de verdachte dat alles wat in de dagvaarding staat op waarheid berust. Hij heeft het slachtoffer ontmaagd, omdat hij zielsveel van haar houdt. Hij had een intieme relatie met haar. De vader van het slachtoffer had de verdachte aangenomen om samen met hem werkzaamheden te verrichten.

Op 29 mei heeft de verdachte het slachtoffer gevraagd om een relatie. Dit duurde tot 9 september. Binnen deze vier maanden heeft het duo gemeenschap gehad. De moeder van het meisje had haar dochter eerder betrapt dat zij berichten verstuurde voor de verdachte en had zowel de verdachte als haar dochter gewaarschuwd, echter gingen zij toch door.

[quads id=1]

Haar moeder

Lees ook: 18-jarige uit Paramaribo heeft bloedeigen nichtje van 5 jaar ‘ontmaagd’

Op 9 september is het slachtoffer bij haar vriendin gaan logeren en raakte op een gegeven moment zoek. Zij was nergens te vinden. Plotseling werd zij op het achtererf aangetroffen. De vriendin pakte toen haar telefoon af en zag toen dat zij nog contact had met de verdachte. De moeder van het meisje werd erop geattendeerd die op haar beurt haar dochter voor onderzoek naar een gynaecoloog bracht.

Hij gaat wachten

Volgens bevindingen van de deskundige is het meisje geen maagd meer. De verdachte werd na de aangifte aangehouden. Op vragen van de rechter en vervolging beaamde de verdachte dat hij op het slachtoffer zal wachten totdat zij volwassen is. Hij houdt van haar en hij zal alle nodige offers voor haar brengen.

[quads id=1]

24 maanden

De vervolging achtte gemeenschap met een minderjarige wettig en overtuigend bewezen en eiste een celstraf van 24 maanden, waarvan 12 voorwaardelijk onder aftrek met een proeftijd van 3 jaar. De verdachte heeft in zijn laatste woord de rechter beloofd dat hij nimmer zich schuldig zal maken aan een strafbaar feit en dat hij nooit meer voor de rechter zal verschijnen.

[quads id=1]

Vrij in april

De verdachte is een first offender en dat was de reden dat de rechter de straf mitigeerde naar feitelijk 8 maanden cel. Zij stelde duidelijk dat de veroordeelde nog een voorwaardelijke straf boven het hoofd hangt. De veroordeelde wordt in april volgend jaar in vrijheid gesteld.

Andere berichten:

Video – Volwassen man laat meisje omgang hebben met hond (Buitenland)

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland