Verdachte van misbruik zegt dat meisje uit Suriname door vader en broers is misbruikt

meisje Suriname
Het meisje stribbelde tegen maar haar keel werd dichtgeknepen. Hoe kun je op zo een wrede wijze misbruik van haar maken? Perkash uit Suriname gaat daarom 5 jaar de bak in. Een jaar MINDER dan de eis.

[quads id=1]

De getrouwde man met grote kinderen zegt dat het meisje niet door hem, maar door haar stiefvader en broers is misbruikt. Gaat hij onschuldig de gevangenis in? Bekijk het bericht voor details omtrent de zaak. Kunnen we onze kinderen nog wel alleen in huis laten?

[quads id=1]

Perkash uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Vijf jaar celstraf voor ontucht met zwakbegaafde. Perkash M. mag van rechter Lydia Ravenberg pas na 2024 de ‘buitenwereld’ weer zien. De man is gisteren gevonnist tot een celstraf van vijf jaar onder aftrek voor ontucht met een minderjarig kind dat hij tijdens zijn handelingen ook met de dood heeft bedreigd.

Ze is zwakbegaafd

[quads id=1]

Het 13-jarige meisje, dat zwakbegaafd is, heeft op de vorige zitting gedetailleerde verklaringen afgelegd tegen de verdachte en sprak met woede in haar stem. Uit de verklaringen die aan de politie zijn afgelegd blijkt dat Perkash M. op 1 maart naar de woning (in Saramacca) ging waar het meisje woont.

Volgens hem was het de bedoeling om de stiefvader van het kind, met wie hij vaker samenwerkt, op te halen om een job te klaren. Op dat moment echter was het kind alleen thuis, de ouders waren afwezig.

Het meisje heeft verklaard dat de man de woning is binnengedrongen en vervolgens intieme handelingen met haar heeft gepleegd op het bed in haar slaapkamer. Ze verzette zich daartegen, maar Perkash M. ging door en kneep haar nek dicht met de woorden dat hij haar zou doden als ze nog tegenstribbelde.

[quads id=1]

Buikpijn

Op 3 maart werd het kind opgehaald om de kerk te bezoeken. Na afloop van de dienst heeft ze aan de dominee verteld wat er is gebeurd. Dezelfde dag heeft ze ook de buurvrouw op de hoogte gesteld. Het meisje klaagde over buikpijn.

De buurvrouw heeft tegenover de politie verklaard dat ze Perkash M. confronteerde met wat het kind heeft verteld. Hij zou daarop hebben gezegd dat hij zich bij de politie zou melden, maar bleek sindsdien spoorloos.

De verdachte is op 21 maart door de politie aangehouden op zijn schuiladres en in verzekering gesteld. Perkash M. heeft wel toegegeven dat hij op 1 maart de woning heeft bezocht, maar ontkende gisteren steevast dat hij naar binnen is geweest en dat hij het meisje heeft misbruikt.

[quads id=1]

Getrouwd en grote kinderen

“Ik ben een volwassen man met een vrouw en grote kinderen, waarom zou ik dit moeten doen?”, vroeg hij retorisch aan de rechter. De man beweerde dat de familie van het kind haar heeft geïnstrueerd om hem te bezwaren, terwijl ze weten dat ze door haar eigen broers en stiefvader wordt misbruikt.

[quads id=1]

Een jaar minder straf

De rechter had daar echter geen oor naar en wees op de consistente verklaringen van het slachtoffer. Perkash M. viel overigens door de mand toen hij de rechter in zijn laatste woord vroeg om een milde straf, wat indiceerde dat hij de feiten wel bekent. Zijn straf is een jaar minder dan de de officier van justitie had voorgesteld.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/11/17/perkash-uit-suriname-sluipt-woning-binnen-en-misbruikt-buurmeisje-van-13-jaar/

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/29/vijf-jaar-celstraf-voor-ontucht-met-zwakbegaafde/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland