Man onderweg naar Nederland gepakt op de luchthaven met cadeautjes vol drug – politie Suriname

luchthaven Suriname

Hoe vaak moeten we het nog zeggen: Neem geen pakjes mee van anderen als je gaat reizen. Laat onderstaand officieel politie bericht meteen een waarschuwing zijn en geef het door aan anderen. Het is een goede list, vooral hoe de feestdagen eraan komen.

[quads id=1]

Ronny kreeg namelijk cadeautjes mee om af te geven. (dat zegt hij). De pakketjes waren netjes verpakt. Maar zaten helaas vol met drugs. Lees meer in het officiële politie bericht. Stel je voor iemand (die jij goed kent) vraagt jou om iets voor ze mee te nemen. Wat is jouw reactie?

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Drugssmokkelaar aangehouden door BID team. Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op maandag 25 november de 43-jarige Ronald, L. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden en overgedragen aan de Narcotica Brigade.

[quads id=1]

Ronny die op vertrek stond naar Nederland, viel tijdens controle door de mand. In zijn handbagage is er meer dan drie kilogram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de voorgeleiding heeft hij verklaard dat hij de drug van iemand heeft gehad om die af te geven in Nederland. De twee pakken drugs waren net presentjes in cadeau papier verpakt.

[quads id=1]

Deze verdachte is door de politie in verzekering gesteld na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie.

Bron:

https://www.politie.sr/drugssmokkelaar-aangehouden-door-bid-team-3/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland