Let op ! Verkoop illegale vloeibare rattengif verboden in Suriname – het is ook gevaarlijk

0
Hierbij een belangrijke bekendmaking vanuit het ministerie. Er is Chinese vloeibare rattengif in omloop is.

Het is illegaal ingevoerd en ook nog zeer gevaarlijk. Het mag dus NIET meer verkocht worden. Meer informatie in de brief en geef het door aan belanghebbenden. U bent gewaarschuwd

Tijdens controlewerkzaamheden van de Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme is gebleken, dat er vloeibare rattengif (uitsluitend met Chinese opschrift/ etikettering) in omloop is, die zeer gevaarlijk is bevonden voor mens, dier en milieu.

Het Ministerie maakt hierbij bekend dat, dit product illegaal is ingevoerd en wijst erop, dat de winkeliers die zich schuldig maken aan de verkoop hiervan, meteen hiermee moeten stoppen. Indien dit product toch op de schappen wordt aangetroffen, zal HIT genoodzaakt zijn om kordaat op te treden.

Aan de gemeenschap wordt een dringend beroep gedaan om, indien u in het bezit bent van dit product, contact te maken met de Economische Controle Dienst (ECD op tel no. 483949/402080). De inleveringstermijn is gesteld op 1 maand.

Bekijk hier de brief vanuit het ministerie Geef het door aan een ieder:

rattengif Suriname

Afdeling Voorlichting Handel, Industrie en Toerisme
https://www.facebook.com/Ministerie-van-Handel-Industrie-en-Toerisme-881464658567991/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.