Leerkracht op school in Amsterdam vergiftigd door leerling na ruzie (video)

leerkracht Amsterdam
Wat een ellende op een school in Amsterdam. Een minderjarige leerling vergiftigt een juf na ruzie over een telefoon.

[quads id=1]

De leerling gooide iets in het drankje van de docent. Deze werd doodziek naar het ziekenhuis vervoerd. Bekijk de video waarin de overige leerlingen vertellen over het voorval. Leerkracht zijn is soms levensgevaarlijk. Zucht

[quads id=1]

School in Amsterdam

De Stentor schreef het volgende: Scholier gooit in opwelling schoonmaakmiddel in drankje lerares. Een kookdocente van het Amsterdamse Wellantcollege is deze week door een minderjarige leerling vergiftigd na een ruzie over een telefoon. De leerling gooide ‘in een opwelling’ schoonmaakmiddel in de kop koffie of thee van de docent. Deze werd doodziek naar het ziekenhuis vervoerd.

[quads id=1]

Prikkelende tong

De vrouw werd gealarmeerd door een prikkelende tong en heeft zich laten behandelen bij een huisartsenpost, zei een woordvoerster van de middelbare school. Momenteel zit ze thuis, met schade aan haar tong. ,,Dit is een zeer ernstige zaak en we hebben direct onderzocht wat er is gebeurd.” De minderjarige scholiere heeft volgens haar in een opwelling gehandeld. ,,Ze heeft ontzettend veel spijt en vindt het heel erg wat er is gebeurd.”

[quads id=1]

Ze is overgeplaatst

De school heeft direct maatregelen getroffen. De leerlinge wordt overgeplaatst naar een andere vmbo-school. Ook komt het schoolbestuur zo snel mogelijk bij elkaar om te reconstrueren hoe dit precies heeft kunnen gebeuren en wat ze in de toekomst kunnen doen om dit soort dingen te voorkomen. ,,Dit mag en kan niet gebeuren.”

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de video. De leerlingen vertellen erover:

Bron:

https://www.destentor.nl/binnenland/scholier-gooit-in-opwelling-schoonmaakmiddel-in-drankje-lerares~aaf060f8/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland