Stefano en zijn zusje Sarafina aangehouden door de politie in Paramaribo

zus Paramaribo
Als jij als broer je ogries wilt doen is je zaak, maar je neemt toch niet je zusje mee? Juist moet je haar op het juiste pad houden. Dat doen broers. Ja toch?

[quads id=1]

Stefano en zijn zusje Sarafina zijn aangehouden na een gewelddadige beroving in Paramaribo. Meer info in het bericht. Wat is dit nou? Een familiebedrijf?

[quads id=1]

Broer en zusje in Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Rovende broer en zus aangehouden. De politie van Uitvlugt te Paramaribo heeft een berovingszaak opgelost. In verband met een diefstal door middel van geweldpleging zijn intussen twee verdachten, te weten Stefano D. en zijn jongere zus Sarafina D., aangehouden en in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Titostraat Paramaribo

Op zondag 8 september 2019 beroofden twee criminelen de aangever K.J. aan de Titostraat van zijn halsketting en een mobiele telefoon. De politie spoorde na de aangifte de verdachten op, omdat zij wel bekend waren bij de aangever.

[quads id=1]

Jongere zus

Hij had een foto van de verdachte voor de politie gebracht om de opsporing te vergemakkelijken. Op 25 oktober werd de verdachte Stefano op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Hij ontkent de beroving met klem. Op dinsdag 26 november is zijn jongere zus Sarafina in verband met deze zelfde beroving aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

In het belang van het verdere onderzoek blijft het duo in arrest.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland