Onze grote liefde, onze mama Hellen Godlieb uit Paramaribo is er niet meer

overleden Paramaribo
Onze vechter heeft eindelijk rust.

Hun grote liefde, hun zorgzame moeder Hellen Godlieb uit Paramaribo is heengegaan. Zij was 58 jaar. Dat maken de diepbedroefde kinderen Melvin Kewal, Sylvano Kewal, Naomi Mathias en Nzinga Mathias bekend. In het bericht meer informatie. De singineti is VANAVOND! Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Rust zacht Mama😭💔
Forever our strong Queen💪🏽❤️
We zullen je niet teleurstellen

Onze vechter heeft eindelijk rust.
Onze grote liefde, onze zorgzame moeder is op 22 november heengegaan.

Hellen Mariane Godlieb.

Dochter van wijle Charles Percival Godlieb en wijlen Magretha Antoinette Russel. Zij bereikte de leeftijd van 58 jaar.

Op vrijdag 29 November is er van 12:30-13:30 gelegenheid tot het nemen van afscheid thuis van de overledene aan de Noahweg 39 en van 14:30-15:30 in de grote aula van AZ aan de Kernkampweg. De uitvaartdienst is van 15:30-16:30 uur, waarna de stoet zal vertrekken richting Gods Wijngaarde aan de Leysweg, waar zij toevertrouwd zal worden aan de schoot der aarde.

Er zal een bus beschikbaar zijn om 14:00 uur voor de uitvaartdienst in Paramaribo. Vertrekpunt: Noahweg 39

[quads id=1]

De singi neti is op Donderdag 28 November van 20:00-00:00 uur aan de Noahweg 39 (zijstraat Helenachristina)

Namens de kinderen:
Melvin Kewal
Sylvano Kewal en gezin
Naomi Mathias en gezin
Nzinga Mathias en gezin
nichtjes en neefjes, allen Godlieb

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland