Meerdere mensen gewond na steekpartij in drukke winkelstraat Nederland – politie zoekt dader (video’s)

Den Haag Nederland

In verband met Black Friday was het vandaag overal ontzettend druk. Ook in Nederland. Winkelende mensen in Den Haag schrokken zich kapot toen een man ineens met een mes begon te zwaaien.

[quads id=1]

Meerdere mensen raakten gewond. De dader is gevlucht. Meer info in het bericht. Kijk naar de video’s ervan. Geef het door aan de mensen in de omgeving.

[quads id=1]

De Stenor schreef het volgende: In de Grote Marktstraat in Den Haag, voor het pand van de Hudson’s Bay, heeft vanavond een steekpartij plaatsgevonden. Er zijn meerdere ambulances opgeroepen naar het warenhuis. Volgens een omstander zijn minstens drie personen gewond naar een ambulance gebracht. Naar de dader wordt nog gezocht.

Wat er precies heeft plaatsgevonden bij het warenhuis is nog niet bekend. Volgens een woordvoerder van warenhuis Hudson’s Bay was de steekpartij voor de winkel, niet in de winkel. ,,Er zijn geen personeelsleden van ons bij betrokken.‘’

[quads id=1]

Er is veel politie aanwezig in de Haagse binnenstad. Ook cirkelt een politiehelikopter boven het centrum. De politie zoekt naar een licht getinte man tussen de 45 en 50 jaar oud. De man draagt een zwarte sjaal en grijs joggingpak.

Omdat het Black Friday is zijn er veel mensen in de straat aanwezig. Zij worden gevraagd op afstand te blijven van de winkel. Veiligheidsdiensten hebben een groot gedeelte van het winkelgebied afgezet om onderzoek te doen. Naast de Hudson’s Bay is er ook een afzetlint voor kledingwinkel Guess gezet.

[quads id=1]

Bericht van de Politie OC Den Haag: #verdachte situatie op de #GroteMarktstraat #DenHaag. Wij zijn op zoek naar een licht getinte man van ongeveer 45 a 50 jaar, de man draagt een zwarte jaar, sjaal en grijs joggingpak. Heeft u de man gezien? #Bel112 Bedankt voor uw medewerking

Meer informatie volgt.

Video’s:

[quads id=1]

Bron:

https://www.destentor.nl/binnenland/meerdere-gewonden-na-steekpartij-in-haagse-winkelstraat-klopjacht-op-dader~aaa4bd76/