Man overleden in het verkeer – politie Suriname

overleden Suriname

Een zeer verdrietig bericht. Er is weer een persoon overleden in het verkeer in Suriname. Het betreft een 54-jarige man. Er zijn meerdere gewonden gevallen.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval en voor de gegevens omtrent de identiteit van het slachtoffer. We wensen de familie Pinas heel veel sterkte met dit verlies

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Verkeersongeval te West Suriname; één verkeersdode. De politie van het bureau Zanderij kreeg via het Command Center de melding van een geval, waarbij een voertuig over de kop is gegaan ter hoogte van Drie Kokro te West Suriname.

[quads id=1]

Daarbij is de 54-jarige bestuurder Mamoi Pinas overleden. Vier andere slachtoffers, die zwaar lichamelijke letsels hebben opgelopen, zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De ingeschakelde arts stelde de dood van de bestuurder vast.

[quads id=1]

Het verkeersslachtoffer reed met zijn voertuig over de weg naar West Suriname, komende vanuit de richting van Loksihatie en gaande in de richting van Zanderij. Gekomen ter hoogte van Drie Kokro verloor bestuurder Pinas de controle over de besturing van zijn voertuig en botste hij tegen de hoge berm, met als gevolg dat het voertuig meerdere malen over de kop sloeg.

[quads id=1]

In het voertuig zaten vijf personen. De gezondheid situatie van de overige inzittenden is stabiel.

Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer is de barometer gestegen naar 68. Het ontzielde lichaam van meneer Pinas is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Bron:

Verkeersongeval te West Suriname; één verkeersdode

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland