Gevaarlijke situatie – ‘Wanneer wordt de marinetrap te Paramaribo gerepareerd?’

Marinetrap Paramaribo
Afgelopen Srefidensi was het oppassen geblazen voor de vele zwemmers die meededen aan het Open Water Event, ze troffen namelijk een gevaarlijke situatie aan.

[quads id=1]

Deze klacht van een bezorgde burger kwam binnen bij GFC nieuws. Hier moet snel iets aan gebeuren. Vandaar dat de media hierbij betrokken wordt. Bekijk haar klacht. De vraag is dan ook? Wanneer wordt de marinetrap te Paramaribo gerepareerd? Wie is hiervoor verantwoordelijk? Want dit kan toch niet? Is het jullie ook al opgevallen of valt het allemaal wel mee?

[quads id=1]

Marinetrap Paramaribo

Ingezonden bij GFC Nieuws| Pier bij Marinetrap levert gevaar op. Het is zo te zien weer tijd voor een grondige onderhoudsbeurt bij de pier nabij de Marinetrap. Afgelopen Srefidensi toen vele zwemmers daar de trap op moesten vanwege een Open Water Event, viel het gevaar op.

[quads id=1]

Hoogste tijd voor onderhoud

Enkele jaren terug kreeg dezelfde pier een nieuw gezicht, het was in verval geraakt. Wie voor het onderhoud moet zorgen, is mij niet bekend, maar het is nu weer de hoogste tijd.

Niet zonder gevaar

De zwemmers die de trap op moesten, hadden bij het begin van de trap al een stuk reling die verdwenen is. De planken moeten zo te zien ook hier en daar vervangen worden. Op het platform zelf zijn er gewoon gaten. Voor niemand ooglijk en voor niemand zonder gevaar.

[quads id=1]

Veilig gevoel

Het is dus ingrijpen geblazen. Natuurlijk na een grondige inspectie gedaan te hebben door deskundigen wat nu precies de conditie is van dit geheel. Het volgende Open Water Event te Paramaribo is er al begin februari 2020, dus het zou geweldig zijn als mensen dan een pier en trap met een veilig gevoel kunnen betreden. Maar ook voor de vele bezoekers geldt hetzelfde.

Wij kijken dan ook ernaar uit.

T. Frijmersum

[quads id=1]

Marinetrap Paramaribo
Foto binnengekomen bij GFC nieuws

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland