Autobestuurder wordt beschoten in Paramaribo en rijdt uit schrik 2 mensen aan – politie Suriname

beroving Suriname auto
Zo dat was even schrikken. Een man stond aan de kant met zijn auto toen er ineens een man naast zijn auto stond met een wapen

[quads id=1]

Hij schoot. Uit schrik reed hij weg maar hij zag niet dat er net twee mannen op een bromfiets aan kwamen rijden. Alle drie zijn gewond geraakt. Meer informatie in het officiële politiebericht. De politie onderzoekt de zaak. Volgens de autobestuurder was de schutter een creoolse man die hij niet kent

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Autobestuurder rijdt bromfietser en duorijder aan uit schrik. De 33-jarige autobestuurder Reynold E. heeft in de vroege ochtend van woensdag 27 november de bromfietser M.M. en zijn duorijder, uit schrik aangereden. De politie van het bureau Latour kreeg via het Command Center de melding dat er schoten zijn gelost in de omgeving van de rotonde te Latour.

[quads id=1]

Schramschot

De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de autobestuurder Reynold aangetroffen met een schramschot op zijn rug en de twee andere slachtoffers, zijnde de bromfietser en de duorijdster die zijn aangereden.

Volgens verklaring van de autobestuurder Reynold reed hij met zijn voertuig over de Indira Gandhiweg. Nabij de rotonde stopte hij zijn voertuig aan een kant van de weg. Plotseling zag hij dat een manspersoon van creoolse komaf aan de rechterzijde van zijn voertuig stond. De manspersoon schoot met een vuistvuurwapen naar zijn richting.

[quads id=1]

Hij was geschrokken

Uit schrik reed hij het voertuig achteruit en kwam in botsing met de bromfiets, die op dat moment voorbij zou rijden. De bromfietser en zijn duorijder klaagden van pijn aan hun benen en werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

[quads id=1]

Onbekende man

Volgens de autobestuurder is de schutter bij hem onbekend. Het verdere onderzoek in deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Kapitale delicten.

Bron:

https://www.politie.sr/autobestuurder-rijdt-bromfietser-en-duorijder-aan-uit-schrik/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland