Onze innig geliefde super hero, 48-jarige Richenel Wezer (DJ Ricka) uit Paramaribo is er niet meer (foto’s en video’s)

0

Jennifer Summerville, Shaquille Wezer, Shanice Wezer, Trishala Bharosa en Eresto Axwijk maken het bedroefde nieuws bekend dat Richenel Wezer uit Paramaribo is overleden. Hij is 48 jaar geworden. Hij was meer bekend als Ricky en DJ Ricka.

In het bericht meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk ook de gedeelde foto’s en video’s. Wat een gemis. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Leg de scherven van je leven
in Mijn hand, Ik weet ervan.
Ik wil jou genezing geven,
Ik heb voor jou een prachtig plan.

Bekijk de foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. Bekijk ook de rest van de gedeelde foto’s en video’s:

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo

Foto’s binnengekomen via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.